Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem ]Z Serwerem ;((

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem udoskonalić serwer zaczynając od zmiany nazwy i obrażeń broni. Pozmieniałem i przy okazji dałem sobie na konto GM'a. Zrobiłem reset i po uruchomieniu VPC i zrobieniu wszystko tak jak powinno być wyskakuje mi ConnectDBCheckAuth x3 a 30s pozniej connect:Network is unreachable. Normalnie powinien działać serwer jak jest w wielu Tutach lecz mi działał zawsze serw jak tego nie było.No ale pomyślałem moze dziala bo nic sie nie dzieje.Niestety gdy probuje sie zalogowac pisze "Zostaniesz Połączony z Serwerem" i na tym moja przygoda sie konczy:((((((((. Prosiłbym bardzo ludzi z forum aby mi pomogli kontyunować moją przygode.

Z góry dziękuje

Weteran
Opublikowano

Po skonfigurowaniu sysinstall wpisz /etc/rc.d/netif restart, a następnie /start lub ./start . Na jakich plikach serwer stawiałeś? Bo jeżeli na Aryman'a to musisz odpowiednie porty odpalić, abyś mógł dostać się na serwer. :D

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

Ja wpisuje po skonfigurowaniu sysinstall komende /etc/rc.d/netif restart potem ifconfig a na koncu ./start.

zapomniałem dodać że chciałem zrobić opcje żeby z miecza +9 robiono dlugi miecz +9 moze to przez to?

Prosze o pomoc.

A i po jakiś 2 minutach po tym network unchreable znowu w konsoli są takie napisy tak jak by mi serw działał (wczesniej przy takich napisach działał) lecz teraz nie działa