Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można, ale sam skrypt, który napisałem, mający na celu wygenerowanie takiego słownika:

hasło do 6 znaków

małe litery

cyfry

Po 40 minutach był w 2% postępu ;) Jeśli nie masz na wyposażeniu tak z pięciu komputerów, na każdym po dziesięć botów łamiących hasła brutem z pewnego zakresu słownika to licz się nawet z latami pracy.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Można, ale sam skrypt, który napisałem, mający na celu wygenerowanie takiego słownika:hasło do 6 znakówmałe literycyfryPo 40 minutach był w 2% postępu ;) Jeśli nie masz na wyposażeniu tak z pięciu komputerów, na każdym po dziesięć botów łamiących hasła brutem z pewnego zakresu słownika to licz się nawet z latami pracy.

Na ktoryms podforum (nie chce mi sie szukac na ktorym) ktos napisal jak wyszukac niezabezpieczone maszyny i sie im wladowac przez wirtualny pulpit... ;)

Znajdujesz sobie pare kompow i dzialasz ;>

Opublikowano

Można, ale sam skrypt, który napisałem, mający na celu wygenerowanie takiego słownika:

hasło do 6 znaków

małe litery

cyfry

Po 40 minutach był w 2% postępu ;) Jeśli nie masz na wyposażeniu tak z pięciu komputerów, na każdym po dziesięć botów łamiących hasła brutem z pewnego zakresu słownika to licz się nawet z latami pracy.

w C to by było do 10 sekund :P

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

Na ktoryms podforum (nie chce mi sie szukac na ktorym) ktos napisal jak wyszukac niezabezpieczone maszyny i sie im wladowac przez wirtualny pulpit... ;)

Znajdujesz sobie pare kompow i dzialasz ;>

dark orbit, wyszukiwarka działa, lecz program typu brute force nie

@top

autoit jak już wyżej pisali, nie nadaje się do takowych skryptów jaki jest tego powód? autoit to najwolniejszy? język

• Dodaj nową pozycję...