Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niski Room

jesiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pewnie nie jedna osoba wie ze niski pokój na warrocku jest bardzo pożadaną rzeczą :P

mam kilka pytań w związku z tym tematem

macie jakis sposob jak dorwac taki room? , najprościej to pewnie dostac w "spadku" ;)

ponadto jaka jest zasada gdy po grze wychodzi master to według jakiego klucza (jezli takowy istanieje) dostaje room inny gracz

....

dzisiaj uzytkownik xjjetzze(65level) założył 3 niskie pokoje z własnym dopiskiem pokój nr 0 ,nr 1 i nr 12

http://img864.imageshack.us/i/jpgj.png/

a było to tak ...siedzi sobie w pokoju nr 0 gdzie jest dopisek przykładowo Go!GO!GO po chwili klika na limit user i jest sam w pokoju po 30sec pokoj przeistacza sie w room z jego napisem

jest to nie realne aby tak szybko stworzył ten room z takim dopiskiem

jak to możliwe ..??

Bardzo mnie zaintrygowała ta sytuacja :)

34nmm4m.gif

Opublikowano

Już Ci tłumacze ;) To jest proste :) On siedzi z kolegami przykładowo na TS 2. On odlicza i jak powie jeden to inny gracz z ustawionom nazwą tworzy room-a. Chyba proste. Ja tak robie z kolegami na moim ts 2 który narazie nie działa> Pozdro i licze na ---- :) Myśle ze pomogłem.

Opublikowano

grałem na dwójce było 5osób wbija xjjetzze po 3sec master wylatuje xijetzze w tym momencie ma mastera i wszystkich kika i po chwili ma room nr 2 z własnym dopiskiem

0 1 2 tu chyba chodzi o cos innego :)

spytałem sie czy jestem moderatorem

to odpowiedział twierdząco "... a jak myśle.."

34nmm4m.gif

Opublikowano

łatwo zrobic rooma gdy admin w godzianch wieczornych zaloguje sie i kasuje roomy harborida

a co do tego spadku to podczas gry jest dawany losowo a na "wait" to najwyzszy lvl z goldem jak nie ma zadnego golda to z silverem potem z bronzem a jak nie ma nikt premki to najwyzszy lvl

@edit up nie oni robia dokladnie jak kondzio napisal

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

może być bo zawsze wbija z jakis nemezisem 70+ , ale dziwne ze kazdy mu oddaje mastera

dziekuje za informacje

ok...osoba wychodzi z rooma ' ale jaka jest ta reakcja?? podczas klikniecia exit od razu jest room wolny??

np będąc masterem nie da sie wyjśc i wejść ( jak jest niski room) do tego samego rooma

powodem moze byc ze ludzi szpiluje na okazje ??

34nmm4m.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...