Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mod Na Priv Na Plikach Sg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Szukam moda na venise.pl. Wiem że jakoś dziala tam mod. Próbowalem do metka 08 wrzucac moda... nie dziala. Do clienta mody i niestety tez nie. Dopatrzylem sie ze to prawdopodobnie serwer na plikach sg bo ma pliki w pack "locale.sg". Pomożecie mi z tym? Bardzo mi zalezy :) Aaa. I instalowalem moda do metin2 us/sg i nie dziala :<

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Zainstalowalem do 2011SF do metina 2010 metina 08 i clienta venise i dalem do generatora ip i huj. Zostaniesz polaczony z serwerem ;x Co robic?

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Tak to prawda również próbowałem wszystkiego nie działa . Kamer Byłbyś w stanie pomóc ?? :P ...

Ludzkie zachowanie tak na prawdę zależy od postrzegania świata oraz wychowania danej osoby .

Wszystko da się kontrolować, trzeba tylko to umieć .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...