Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Kamermod Celestial World

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo miło, mój problem jest następujący, więc mam mod kamera mam metinaPL spatchowanego storrentowanego kiedy włączam connect helper wybieram celestial piszę mi tak

coś poszło nie tak po czym włącza się metin ale nie mogę odpalić bo wyskakuje zostaniesz połączony z serwerem

Co mam robić POMOCY HELP !

Jakby co daje obraz jak to wygląda

post-304545-0-54446500-1303999882_thumb.jpg

Liczę Na - z Waszej Strony Będę Do zgodnie Wdzięczny Jeżeli Ktoś Będzie Chciał Odwdzięczę Się tym samym ! ; ]

;)

98% Młodzieży słucha Hip-Hop, Techno. Jeżeli jesteś Tym 2% Co słuchają innej muzyki wstaw to do podpisu

PS.

Opublikowano

Dzięki za dobre chęci ;)) jakby co pisałem już do Ciebie z tym problemem no cóż trudno ;/

Liczę Na - z Waszej Strony Będę Do zgodnie Wdzięczny Jeżeli Ktoś Będzie Chciał Odwdzięczę Się tym samym ! ; ]

;)

98% Młodzieży słucha Hip-Hop, Techno. Jeżeli jesteś Tym 2% Co słuchają innej muzyki wstaw to do podpisu

PS.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ UP

ee a jeżeli mam mod Kamer1337 to jak mi się przez connect helpera włącza i mi cały czas pisze zostaniesz połączony z serwerem to co mam zrobić żeby tak nie było ??

;)

PS.

Opublikowano

@ UP

ee a jeżeli mam mod Kamer1337 to jak mi się przez connect helpera włącza i mi cały czas pisze zostaniesz połączony z serwerem to co mam zrobić żeby tak nie było ??

Ściągnąć najnowszego moda

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...