Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Minecraft Czarny Ekran? To Juz Nie Problem

mcafee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NAPISALEM PORADNIK PONIEWAZ WIELE OSOB SKARZY SIE NA BLACK SCREENA SAM SIE SKARZYLEM :) ALE NIC NIE POMAGALO WIEC POSZPERALEM I OTO DZIALA. PRZEJDZMY DO TUTU ZA DUZO NIE BEDE SIE ROSPISYWAL :)

A WIEC

1) wlaczasz minecraft logujesz sie (robisz all do momentu black screena)czekasz az bedzie black screen

2) bierzesz prawym przyciskiem myszy na pulpit > wlasciwosci>ustawienia tam bedzie pisalo rozdzielczosc ekranu zmieniacie na sam poczatek u mnie np to 800x600 klikacie ok i nagle minecraft sie wlaczyl

3) jak minecraft sie wlaczy to klikamy nie i przywracaja sie takie rozmiary jakie mnielismy + minecraft dziala a jezeli nie resetujemy kompa i jeszcze raz

CHCESZ MI PODZIEKOWAC DAJ + I WEJDZ NA www.pajacyk.pl

@JEDYNE WADY : ZA KAZDYM URUCHOMIENIEM MINECRAFTA TRZEBA OD NOWA TO ROBIC JEDNAK BUDOWLE SIE ZAPAMIETUJA :))

@EDIT ZMIENIONE KOLORY

Gość TheMorteMaster
Opublikowano

Średni tut ponieważ trzeba robić za każdym razem gdy wejdziemy do gry. Zmień kolory bo rażą.

Opublikowano

Jak bym tak robił to bym kur**cy dostał :/ , mi problem z Black Screen rozwiązałem przez zmienienie grafiki (F)

koles to 30sec roboty a minecraft dziala nie kumam cie ^^

@EDIT PLUSY ZACHECAJA MNIE DO DALSZEJ PRACY :P

Gość TheMorteMaster
Opublikowano

Jak bym tak robił to bym kur**cy dostał :/ , mi problem z Black Screen rozwiązałem przez zmienienie grafiki (F)

Ten tut jest o ekranie odrazu po załączeniu minecraft'a a ty gadasz że zmieniłeś grafe na f... niby jak? o.O

Opublikowano

Ten tut jest o ekranie odrazu po załączeniu minecraft'a a ty gadasz że zmieniłeś grafe na f... niby jak? o.O

mu chodzi o black screen w czasie gry ale to nie problem przy zmianie grafy :) (TUT BY ME)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Zrobiłem zgodnie z twoimi radami i dalej mi nie dziala co moge zrobic dalej? Prosze o szybka odpowiedz

hmm dzieki za odkopanie tematu a tak wgl to

sproboj zmienic na inna rozdzielczosc np ta co jest na 800 na 600 pikseli i wez 16 kolorow potem jak wlaczy ci sie minecraft klikasz nie i jest juz koniec black screena :)

Opublikowano

Mi pomógł Reinstal systemu ;)

Ale to nie najlepszy pomysł dla minecrafta ;/ nie opłaci się

44088190874225011261.jpg

Minecraft

Metin 2

Team fortess 2

Battlefield Play 4 Free

Opublikowano

Ok,Ogarnij estetykę Tutka bo jest brzydka,po za tym wszytko ok miałem ten błąd i mi pomogło.

280qird.jpg

mca.png

Zbieram,

add.png

• 3 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

NAPISALEM PORADNIK PONIEWAZ WIELE OSOB SKARZY SIE NA BLACK SCREENA SAM SIE SKARZYLEM smile.gif ALE NIC NIE POMAGALO WIEC POSZPERALEM I OTO DZIALA. PRZEJDZMY DO TUTU ZA DUZO NIE BEDE SIE ROSPISYWAL smile.gif

A WIEC

1) wlaczasz minecraft logujesz sie (robisz all do momentu black screena)czekasz az bedzie black screen

2) bierzesz prawym przyciskiem myszy na pulpit > wlasciwosci>ustawienia tam bedzie pisalo rozdzielczosc ekranu zmieniacie na sam poczatek u mnie np to 800x600 klikacie ok i nagle minecraft sie wlaczyl

3) jak minecraft sie wlaczy to klikamy nie i przywracaja sie takie rozmiary jakie mnielismy + minecraft dziala a jezeli nie resetujemy kompa i jeszcze raz

CHCESZ MI PODZIEKOWAC DAJ + I WEJDZ NA www.pajacyk.pl

@JEDYNE WADY : ZA KAZDYM URUCHOMIENIEM MINECRAFTA TRZEBA OD NOWA TO ROBIC JEDNAK BUDOWLE SIE ZAPAMIETUJA smile.gif)

@EDIT ZMIENIONE KOLORY

A u mnie dalej chuja, bo dalej czarny ekran jest ! help pls !
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Słuchaj ja mam taki problem , włączam minecraft'a loguje Się i wgl wyskakuje black screen i minecraft nagle znika jkaby nigdy nic , co robić . ? Karte graifczną mam nową ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...