Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do Ludzi Ktorzy Graja/Grali Warriorem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze interesowala mnie klasa Warrior ale nie chcialem nigdy jej zrobic bo zdaje mi sie ze nie ma ona dobrego DmG. Wczoraj postanowilem ze wyfarmie sobie taka postac. Tylko teraz nie wiem jaki build. Wybrali byscie build Warrior/Bard czy Warrior/Cler?? I jezeli mogli byscie to napiszcie do danego buildu jeszcze jakies uzasadnienie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja bym radził Ci wybrać war/cler. W bardzie są tylko dwa przydatne skille - noise i speed. Speeda możesz sobie kupić a noise i tak Ci nie potrzebne, bo warek ma dużo HP.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

jak można wziać war/bard ? to jakbyś ten build warka zgwałcił i zostawił pod płotem na wpół żywego..

Warrior cler to najlepsza klasa pod PvP ma największe DMG i crit. Na pvm idziesz do party, bo nie dość, że masz iron i mana skin to masz jeszcze screeny (no i ofc bufki pain i te 2 na mag i phy abso na Ciebie). Warrior włącza sobie bufka na HP (mi na 109 daje 12 albo 15k hp nie pamiętam dokładnie) i tankuje jak leci :D.

Także proste pvp:

dull z shield, orbit, axy i status bleed (ew 1h też), 2h DD i podcinka + pobitka... Nie ma szans po prostu :]

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Albo jest jeszcze wersja dla hardcorów war/warlock ale to tylko pod pvp:D

EliteSilkroad

Nick:Raave_

Level:55 Wizard/cleric

Opublikowano

warrior / warlock wcale nie jest lepszy na pvp niż warrior/cler ;) tak samo z warrior/rogue :P wystarczy odpowiednio ułożyć integrinity+special potki i te różne purify+heale i już kładziemy delikwenta, który ma tylko vigory ew vigory i normal poty.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

valenar - ile grasz swoim warriorem?O_o

Temat:

warrior/cleric... ofc. tam na początek wystarczy, 1h odpychanie z shileda ( Shield Trash a potem Shield Crush)., 2h all, Axe skill suny/bleed (Double Twist potem Sudden Twist ). to wsio.

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

@up

nie liczyłem... handluję postaciami i mam znajomości :]

@top

Jeszcze oprócz tego co up

wszystkie pasywy i skille z 2 rzędów pierwszych, screen-y,skin-y,pt bufy,lurki itd.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

@up

nie liczyłem... handluję postaciami i mam znajomości :]

@top

Jeszcze oprócz tego co up

wszystkie pasywy i skille z 2 rzędów pierwszych, screen-y,skin-y,pt bufy,lurki itd.

Jakbyś miał coś na sprzedaż po zniżkowej cenie i coś ciekawszego to daj znać. ;]

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

warlocka sam bym nie chcial bo podobno sie trudno gra. ale dlaczego z 1h? male dmg jest to juz lepiej z dual axow by bylo niz z 1h tak mi sie zdaje. 1h to chyba tak jak napisali wyzej tylko do odpychania przeciwnika. chyba ze ja cos zle zrozumialem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

warrior to całość. to tak, jakbyś mial nukera heu/cold... warrior to bufy,skiny,screeny,1h,2h,axe i heale z clera. Tak na dobrą sprawę to postać ta jest niezniszczalna... z setem FB na 109 z vigorem bez premek jest (na reversie) 112k hp xD a takto po 64k z vigor increase... największy crit... Po prostu wymiata xD Zasłaniasz dupę komuś screenami sobie ładujesz irony dajesz pain-a i blessa i tak naprawdę immortal mode :)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Według mnie powinieneś wszystkie dodać.To nie te czasy żeby oszczędzać na skillach;p.

EliteSilkroad

Nick:Raave_

Level:55 Wizard/cleric

Opublikowano

Za dużo europejskimi charami nie grałem.Ale raz kupiłem warriora 85 lvl, war/cler i na pvp naklepałem bowmanowi 95 :).Lecz nie grało mi się nim dobrze, ale z tego co widze to warrior dobry na pvp no i za tankera do pt :).

Opublikowano

Warrior jest zawalisty jak teraz go mam :D

Z axów rozwiń ten skill co ma tyle statusów i ewentualnie 1 inny (przydaje się nieraz). Z 1h dajesz tylko crush shielda i pasywy. Ewentualnie 1 skill do ataku ale to wszystko (daj ten z największa ilością statusów). 2h wszystko.

Tak naprawdę do Warrior oprócz clera używa tylko sprit assault czy jak to się tam zwie skilla na "wszystkie statusy" z axów KB z shielda i resztę to już młócenie DD i podcinki + pobitki.

LifeSro

FusionRoad