Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeklęty Drop Rodzaje .

Stolarzak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak pewnie wiecie najlepszym dropem jest przeklęty drop oto jak go zrobić :

Na pytanie: jak mogę zarabiać (na moim i nie moim lvl) mały poradniczek

Zapomniane, odepchnięte na bok, puste.... Miasto Przeklętych Zwierząt....

A jednak warto się zastanowić dlaczego gracze nie korzystają z dobrobytu, jaki może ono dawać. Mając już 8 lvl można tam zostać yang-milionerem. Niby każdy gdzieś o tym słyszał, niby gdzieś ktoś o tym pisał, ale jednak niewielu próbowało.

Do odważnych świat należy.

Tworzymy postać, expimy ją do 5 lvl, wybieramy profesję „wojownik body”, po czym stawiając oczy w słup pakujemy jej umiejętności zupełnie inaczej niż przy budowie postaci do gry: witalność 1 atak 1 zręczność 1, skille: wir 1 pkt, reszta aura

Takiego jegomościa wyposażamy w eq na 0 lvl (tarcze bojowe+6, hełmy+6 można dostać na placu za śmieszne ceny) oraz mieczyk na 5 lvl+6 (wystarczający).

Idąc w kierunku Miasta Przeklętych expimy postać do 8 / 9 lvl. (nie zapomnijmy się dodać do jakiejś gildii w celu oddawania expa).

Na terenach przeklętych wpadamy jak furiaci w watahy wilków wszelkiej maści oraz dzików.

Starajmy się przy tym nie przekroczyć 11 lvl!!

Co można stamtąd wynieść fajnego?

- bronie na 30 lvl: rib’y, fms’y, jesiony, antyczne dzwony, koziki

- srebrne bransolety

- sun-zi

- księgi polimorfii

- średnie fiolety

- szatki na 9 lvl (przepięknie nadają się do ulepszania na naszych droperów i bufferów a także do biegania)

Co jeszcze?

- mnóstwo śmieci na inne lvl – handlarka przyjmie i zamieni na poty

Mały trik na koniec

Jak wiecie w tej grze wiele zależy od szczęścia, ale postarajmy się mu pomóc.

Tworząc swojego „przeklętego” droppera postarajmy się tak długo kasować i powoływać do życia kolejną postać na 1 lvl, aż w końcu któraś z nich „urodzi” nam się ze zbonowaną bronią

Pamiętajcie - zarabiają tylko cierpliwi

Ale to nie jest mój poradnik... mój poradnik będzie opisywał na jakim lvl najlepiej dropią poszczegulne przedmioty więc zaczynamy :

9 lvl - Na tym lvl będą najlepiej dropić Jesionki dropią one bardzo szybko i to jest sposób dla mniej cierpilwych ~ bijemy moby takie jak > Przeklęte Alfa Wilki < > Przeklęte Wilki < >

10 - 12 lvl - Na tym lvl będzie już bardziej urozmaicony drop Jesionki , Antyki , Koziki lecz będziemy musieli się troszke namęczyć ~ bijemy moby takie jak > Przeklęte Alfa Wilki < > Przeklęte Wilki < > Przeklęte Niebieskie Alfa Wilki < > Przeklęte Niebieskie Wilki < > Przeklęte Czerwone Dziki .............. jest także minimalna szansa na słabego fms .

13 -15 lvl - Na tym lvl moim zdaniem najlepiej dropić gdyż dropią tu najbardziej pożądane itemy takie jak FMS , RIB , Tarcza na 21 oraz Wybonowane Hełmy ~ bijemy moby takie jak < > Przeklęte Czarne Niedzwiedzie < > Tygrysy < > Przeklęte Niebieskie Alfa Wilki < > Przeklęte Niebieskie Wilki < >

Proszę o nie surowe ocenianie to mój pierwszy poradnik ...

imha.pngD

pseudoe_sygnatura_napis2.png

Opublikowano

Napisałeś to DLA SPAMU. Widziałeś bardzo dobrze, że pod tym tematem jest ten sam temat mojego autorstwa. Ale pomyślałeś "Jak inna nazwa to o wiele inny" i napisałeś. To jest moje zdanie dla tego tematu.

PS.

http://www.mpcforum.pl/topic/181143-hot-imha-koniec-problemow/

dudlaksyg01.png

l75.png

Nie wiesz jaki to serwer? Kliknij

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...