Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dinars

ziolo1219

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie mam 1 gigantyczny problem .... jakiś bug.... wczoraj tak 3 w nocy gdy grałem w wr po wczorajszym pachu moje dinary z mniej więcej 8k zminily sie na -53.000 ..minus!... nic nie kupy walem nic .... wbiłem lvl ... i miałem minus 50.500 dinarow... nie wiem ocb 2 dni wcześniej kopiłem premke na 90 dni brońże kopiłem w kit rzeczy ale nic innego sie nie stało... nie rozumiem ... bug nie wiem jak odbugowac zrobiłem reinstalke i kumpel się nawet zalogował i tak nadal było. wysłałem ticketa i czekam na odpowiedz i chce żeby może tutaj ktoś mi pomógł.

post-24063-1239893680_thumb.jpg

Opublikowano
a nie bugowales wczoraj premek gold na 30dni bo tam dostawales 55k i tak moze wykupiles cos tez tak mam i mam na minusi kase

Z tego co widac na screenie ma 5 slot i bronie dla premki (winchester) więc pewnie to przez nabijanie premki :) Wbijaj te 50k od nowa bo nic chyba nie pomoże :P

@down

Oto cytat z pewnego tematu naszego Ukochanego Moda N1ghtamare

Mysle, ze aktualnie naprawiaja strone, po wyjebanym bugu ktory dzisiaj byl ( ja np. zarobilem na tym 55k G1 credits, co daje 1k pln na nasze ^^), kupywalo sie premke i zamiast niej byl error, ze nie mozna kupic (wiadomo, za free) ale na koncie bylo 55k dinarow ;p. Do jutra powinni naprawic, z moze nawet dzisiaj.

- zaraz ide

- gdzie ?

- jeszcze nie wiem.. :DD

- odpowiedzi zaznaczajcie ptaszkiem

- a długopisem można ?

OWNED xD

Opublikowano
a nie bugowales wczoraj premek gold na 30dni bo tam dostawales 55k i tak moze wykupiles cos tez tak mam i mam na minusi kase

Może mi ktoś powiedzieć o co chodzi z bugowaniem premek?

...

Opublikowano

lol? nie ja nic nie bugowalem.... kopiłem premke bronze na 90 dni to wszystko... ale to 2 dni temu... żaden gold...

nie wiem może patrzałem na ceny premek w GB itp ... ale to wszystko (premka na 90 dni dawała chyba 65k dinarów.

a to ze mam bronie i hajs i sloty to wszystko robione fair...

Opublikowano

Attention, soldier!

Thank you for contacting War Rock Customer Support. We recently became aware of a potential issue on Gamersfirst that could have been exploited, allowing players to accumulate Dinar without paying for it.

We have corrected this issue, and will be removing ALL Dinar that was gained as a result of this exploit. If an account has already spent this Dinar on PX items and weapons, the removal of this Dinar WILL results in a negative Dinar balance.

We sincerely apologize for any inconvenience this may have caused. For any other questions regarding your War Rock account, please submit another support request.

Regards,

to dostalem po moim tickecie... i nadal nie zwracaja mi tych dinarow....

ps wiem co to znaczy co za mendy z nich.... ja 3 dni temu premke se kopiłem grrrr...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...