Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Czemu Grasz Na Piracie?

qps666

Czemu nie masz kupionej gry  

165 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dlaczego korzystasz z pirata?

• Mam oryginaln? wersj? gry - nie korzystam z pirata
      37
    • Nie mam kasy.
      25
    • Szkoda kasy.
      32
    • Narazie mam pirata, ale mam zamiar kupi?.
      36
    • Nie mam jak kupi? (brak mo?liwo?ci zap?aty).
      30
    • Inny powód.
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ankieta oczywiście nie dotyczy wersji classic.

Tak się tylko pytam, z ciekawości :)

Ja na początku grałem w classica kilka dni/tydzień- może więcej.

Później pograłem trochę na piracie na alphie.

Potem załatwiłem sobie hasło do czyjegoś konta, spodobało mi się, i teraz mam swój oryginał :>

Jak możecie, to uzasadniajcie swoje odpowiedzi w postach, zwłaszcza opcja 6 "Inny powód".

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Dlaczego? Rodzice mi nie kupią , nie mam możliwości zapłaty , a jak będę dorosły i będę już mógł kupić grę to nie będą mnie one interesowały... Czyli: pier*olę gram na piracie :D

F7FwxF8.png

Opublikowano

Kasę mam, ale nie mam konta na allegro i nie czaje wgl tych druczków z przekazem pocztowym. Zaznaczyłem brak możliwości zapłaty.

Opublikowano

Wystarczy, że wejdziesz na jakiś szanowany serwis z grami (np. kontagier.pl), szukasz minecrafta, klikasz 'kup teraz', w koszyku składasz zamówienie i klikasz 'płać'.

Na stronie dotpaya wybierasz 'moje rachunki' i wypełniasz dane, idziesz next i pobierasz na komp formularz zamówienia który drukujesz lub przepisujesz na kartkę.

Potem idziesz na stacje orlen, czy tam do marketu z nalepką 'Moje Rachunki' na drzwiach, przy kasie pokazujesz kartkę i płacisz normalnie jak za chleb.

Ja też nie mam konta w banku i 18tki, a kupiłem tym sposobem choć mieszkam w kleosinie i musiałem daleko rowerem nawalać na orlena. Nawet nie wiedzieli że przyjmują takie transakcje, ale kasa policzyła ;)

Następnego dnia (niedziela) dostałem potwierdzenie mailem z dotpay o sukcesie przebiegu transakcji, a z kontagier.pl kod i (mi zbędną) instrukcją aktywacji i pobrania gry ;]

bez linków wychodzących.

Opublikowano

Czemu gram na piracie?

Mam oryginalne konto kupione ze strony.

Nie jestem złodziejem.

Rozumiem to, że ktoś pogra na piracie tydzień i mu się gra nie spodoba- usuwa i koniec, ale jeżeli gra się podoba i gra się dalej, to chyba trzeba kupić grę.

Opublikowano

Bo nie chce mi się logować na oryginale.

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

Posiadam oryginalną wersje gry

na początku grałem na piracie z hmm może pół tora tygodnia i kupiłem konto na allegro za czasów beta 1.1 i niestety konto po 2 tygodniach zostało zabrane przez starego właściciela

i tak z 2 tygodnie grałem na piracie aż servery hamachi znudziły mi się a dokładnie wkurwili mnie dzieci prowadzące te servery .. i kupiłem cift-code

Opublikowano

Ja nie mam aktualnie kasy, a rodzice nie kupią, bo powiedzą, że mi się szybko znudzi. Gram już 4 miechy i mi się nie znudziło ^^ i kto ma racje.

Opublikowano

Mi kupił starszy brat przez konto bankowe. Potem mu normalnie oddałem gotówką ;p

No i no problem. On dla mnie jest jak rodzic ;f

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...