Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]Serwer No Hamachi! Role Play

Erixon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZAPRASZAM. Serwer po drugiej nieobecnosci wraca 2 razy lepszy!! 85.195.99.106:25985 zapraszam. sa pluginy wgrane. PS. jesl masz zamiar trolowac na serwie to cie rozczaruje. dajemy bany na ip

Opublikowano

Jak Geoning zaczyna kurwa wyzywac to ja sie nie dziwie. KOZAK W NECIE PLACEK W SWIECIE.

Powiem ci, ze popełniasz wielki błąd . Ventos jest super moderatorem, Daje pojarki szlugensów, Wali dobre Pj0nteczki, Pomaga jak tylko może. Nie widziałem mixa w ktorym nie byłoby śmiechu z Bilsonem.

Nie raz pomógł tak, że ostrać nie można było . Jak by jakis placek z jednym zębem zaczą cię wyzywać siedziałbyś i powiedział zeby zamknął morde? nie wydaje mi sie Mounthains .

"KIEDYS ....." . Kiedyś, gdy będę już za stary zeby spamic na MPC , zasiądę przy kominku , zapalę fajkę i opowiem wnukom o Tym Człowieku ! To Lśniący Diament wśród MODERATORÓW.

VentosSiiKK [*]

Mounthains zazwyczaj twoje decysje są genialne.>..... ale tym razem załamałem się.!

+

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...