Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

jak jest adminem to go cuboid nie obowiazuje

Zgadzam sie z twoja wypowiedzia, ( jak bys mial craftbukkit to nie trza bylo admina dawac tylko, zreszta jak by sie ogarnelo komendy to by bylo juz z gorki ;) )

Pozdrawiam

_____________________________________________________________________________________________

Daj plus.gif

Opublikowano

Mogłeś troche jaśniej, ale dowiedziałem się co to jest xD

Obszar ochronny, na którym klocki możesz stawiać lub niszczyć tylko ty

Wiedziałem, że to coś banalnego.. Jak duży jest taki cuboid? On jest ograniczony czasowo czy coś? Każdy gracz ma swojego cuboida, idąc dalej obaj możemy tworzyć wspólną bazę? Wszystko, co znalazłem na temat tego czegoś to pytania i tutoriale o założeniu go. W grze na 2 to trochę przeszkadza.. Jestem kompletnie zielony w tym temacie, pomóżcie mi się tego pozbyć :unsure: Sam bym sprawdził, czy dalej możemy obydwaj, ale prędzej niż w sobotę on nie usiądzie, a ja bym chciał zacząć grać bez obawy że mogę to potem stracić na rzecz usunięcia cuboida.

Minuta różnicy. Proszę o wyrozumiałość moderatorów. Zaraz sprawdze, czy zadziała spawn protect..

Nie mam żadnego spawn protect w ustawieniach. Ale domyślam się, że dalej tego nie ma, skoro wyznaczony jest zasięg. Dzięki za pomoc

Edit: Mój kolega nie może nic robić na całej mapie ;/ OCB?

Odp.: Wszystko przez jego mody. Z góry założył, że to nie ich wina i na moje prośby o ich usunięcie odpowiedzial, że próbował. (i tak nic z tego nie wyszło bo on woli Creative a ja Survive)