Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wykryty] Odys D3D 27.04 Ca_Eu

odys222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzecia wersja mojego hacka do CA.

Key's:

INSERT: Turn on/off menu

END : Turn on/off superBullets - Shot through walls -strzelanie przez sciany

SPACE : FLY/Low gravity

Należy wyłączyc superBullets zanim wejdziecie poraz kolejny do gry inaczej was zcrashuje!!!

odyshackv3.jpg

DOWNLOAD:

http://www.multiupload.com/3KDJFW8GG8

Jak uzyc injectora:

Odpalacie injector.exe

Wpisujecie proces gry czyli: Engine.exe

ENTER

Wpisujecie nazwe pliku dll na przyklad: hack.dll

ENTER

Odpalacie gre. HAVE Fun !!!

VIRUS_SCAN:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=1515be3de775962a0bd51602977523d5d0aed77cd0ea33356aa9137891aeeaa1-1303928166

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

Hack działa dobrze. Zauważyłem ze znika menu czasami ale coś za coś. Ograniczyłem lagi ---- zmniejszyłem rozmiar menu. Najlepiej wybrac sobie na starcie funkcje których bedziemy używali. Popracuje nad tym bugiem menu.

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

Dupa nie hack. Mi się wyświetla po wpisaniu tego wszystkiego failed.

110y8bb.png

DAJ MINUSA ;-)

(Palca Ci to nie urwie. :D)

ogien997

Lvl 16

14769 kill

7538 death

raty 1.96

mam3gram

Lvl 4

1058 kill

434 death

raty 2.18

~WarrocK~

Opublikowano

Macie C++ 2008 i .net framework 4.0? Odpalacie jako admin, jeśli macie viste i 7?

I najpierw zróbcie coś swojego, a dopiero potem krytykujcie osiągnięcia innych. Bo za twarz Codera nie dostał.

Opublikowano

Macie C++ 2008 i .net framework 4.0? Odpalacie jako admin, jeśli macie viste i 7?

I najpierw zróbcie coś swojego, a dopiero potem krytykujcie osiągnięcia innych. Bo za twarz Codera nie dostał.

Po co mi C++ do odpalania hacka ?? (Tak odpalam jako admin)

Opublikowano

a jak otworzyć tą tabelke?

a na tym haku jest moża opcja headshot z noża?

Opublikowano

Dokładnie Bartoz strzelanie przez ściany to superBullets. Nie koniecznie musicie posiadac VisualStudio aby odpalic hacka. Hack jest pisany w środowisku NetFramework 3.5 wiec minimalne wymagania to ściągnięcie netFramework 3.5. Pozdrawiam

logoy.jpg

Opublikowano

Dodam inny injector moze ten jest tylko na Xp i 7 bądz visty nie obsługuje.

logoy.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...