Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema... Poradzicie może jak grać Masterem Yi? gram już tą postaćią sporo, ale i tak nie mogę nikogo zabic... Często ginę. Jeżeli nie polecacie mi tej postaci, to napiszcie jaką preferujecie (wolałbym jakiegoś maga).

Opublikowano

Jaką taktykę ? może napisz jaki blind stosujesz ?

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

TDK literówkę (?) walnąłeś, ;p build, nie blind :D

Yi jak już pisałem w kilku tematach jest miękki, ale potrafi wyciągnąć ładny dmg.

Nie szarżuj na linii, poharrasujcie enemy, dogadajcie się co do focusa, doskakujesz na Alpha Strike, rzucasz Exhaust odpalasz ulta i wio, powinniście typa złożyć ;d

Opublikowano

no to tak pierw kupujesz butki i 2poty heal i 1 mana nastepnie butki na +25atk speed nastepnie kupujesz Wriggle's Lantern co daje +23 Damage. +30 Armor. +18% Lifesteal nastepnie kupujesz Stark's Fervor (+20% life steal, +40 atk spped) , potem Youmuu's Ghostblade +30 Attack Damage. +15% Critical (daje ci to po aktywowaniu atk spped mov spped co bardzo jest przydatne ) next Phantom Dancer +55% Attack Speed. +30% Critical Strike. +15% Movement Speed i potem atk The Bloodthirster +60 Attack Damage. +15% Lifesteal

Ogólnie na lifesteal lecisz i atk spped i dmg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Granie Masterem trzeba mieć we krwi xD Ja od samego początku nim gram i nie mogę się na nikogo innego przełożyć. Nie wiem jak ty to robisz że często padasz. Wystarczy dobry build i strategia a Yi jest najlepszy na mapie, i każdego weźmiesz na klatę, nawet 2 tanki!

refy w sygnie RMCF1902

• 1 rok później...
Opublikowano (edytowane)

PO 1 po co masz robić 3 dancery jak ja robie tak miecz +10 hp +100hp->buty berserkera ->Krwiopicja -> 2xDacery ->Krwiopijec -> SPrzedajemy pierwszy miecz i kupujemy infnity

Mnnie z tym buildem w 5 nie położą ;)

@Edit:

Z moim buildem i runkami pod same ad wyciskam z krytyka 1800

Edytowane przez narotir

Pisz pomoge w sprawie LoL'a ;) Zapraszam na PBE i na GLOBAL ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...