Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy]Gdy Daje Dołącz Do Gry...

lukia21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem mianowicie taki ze jak daje dołącz do gry wychodzi program iw3mp czy jakos tak przestal dzialac gre mam orginal wczesniej bez problemow gralem a teraz nagle takie cos czytalem na forach ale nic nie umia poradzic niektorzy kazali wylaczyc mixstereo wylaczylem i dalej nic pomocy!!

-.-
Opublikowano

Witam mam problem mianowicie taki ze jak daje dołącz do gry wychodzi program iw3mp czy jakos tak przestal dzialac gre mam orginal wczesniej bez problemow gralem a teraz nagle takie cos czytalem na forach ale nic nie umia poradzic niektorzy kazali wylaczyc mixstereo wylaczylem i dalej nic pomocy!!

Dzieje się tak za każdym razem, kiedy się chcesz dołączyć do gry ?

Opublikowano

NIe zawsze sie tak dzieje kiedy klikam Dołącz do gry Nawet nie zdąrze zobaczyc listy serverow

Sorry, ale nie rozumiem :unsure:.

iw3mp.exe a tu masz skan. Podmień i sprawdź. Nie daję gwarancji na sukces, ale warto spróbować. Jeżeli się nic nie zmieni przeinstaluj gre.

Opublikowano

Niestety nie dziala dalej to samo JAk mozna tego nie rozumiec xD JAk wlaczasz MP masz dołącz do gry i jak to klikam wywala na pulpit i iw3mp przestal dzialac i tak zawsze

-.-
Opublikowano

Niestety nie dziala dalej to samo JAk mozna tego nie rozumiec xD JAk wlaczasz MP masz dołącz do gry i jak to klikam wywala na pulpit i iw3mp przestal dzialac i tak zawsze

Napisałeś to dość niewyraźnie (( chyba już zmieniłeś )) :rolleyes:.

Masz podłączone słuchawki | mikrofon ? Wejdź do głównego folderu z grą --> miles znajdź plik mssmp3.asi i go usuń. Jaki masz system ?

Opublikowano

Tak mam podłączone mikrofon sluchawki ale wczoraj jeszcze noramalnie gralem wydaje mi sie ze to nie wina tego mikro czy tam sluchawek usunolem ten plik i nadal nic :/ Jakies jeszcze propozycje System Vista jak cos^^

-.-
Opublikowano

Tak mam podłączone mikrofon sluchawki ale wczoraj jeszcze noramalnie gralem wydaje mi sie ze to nie wina tego mikro czy tam sluchawek usunolem ten plik i nadal nic :/ Jakies jeszcze propozycje System Vista jak cos^^

Ostatnie <_<:

Panel sterowania -> Dźwięk -> Nagrywanie -> klikasz raz na Mikrofon -> na dole Właściwości-> Zaawansowane -> tryb wyłączności -> i odznaczamy zezwalaj aplikacjom na przejmowanie wyłącznej kontroli nad tym urządzeniem.

Zrób aktualizacje sterowników karty graficznej.

Nie pomoże to zapraszam tutaj.

Opublikowano

Zrobilem all tak jak kazales i **** Zrobilem reinstall dalem new direxy itp najnowsze sterowniki karty dziwiekowej dalem i nic co to do ...jest To forum co dales tam tez nie umiom tego zrobic

-.-
Opublikowano

Zrobilem all tak jak kazales i **** Zrobilem reinstall dalem new direxy itp najnowsze sterowniki karty dziwiekowej dalem i nic co to do ...jest To forum co dales tam tez nie umiom tego zrobic

Bardzo szybko wszystko robisz o.O. Mi się już skończyły pomysły :angry:. Może ktoś inny wie jak rozwiązać ten problem, ale będę szukał. Uruchom gre jako administrator.

Opublikowano

HeHe no stala sie rzecz troche dziwna wlaczylem ponownie stereomix i uruchomilem jako administrator I teraz najlepsze wyszlo ze niemam zadnego profilu stworzylem new i dziala :D ciut dziwne xD A teraz druga rzecz wchodze normalnie (czyli nie jako administrator ) i jest moj profil i on nie dziala xD No nie warzne Najlepsze to ze chodzi xD jak by cos sie dzialo napisze ^^ Dam ci plusik za za pomoc i checi

MOZNA ZAMKNOC

-.-
Opublikowano

Masz moj pliczek w temacie 55lv w minute bd miał 55lv

a jak na tamtym userze weż tak

folder coda4 ->profiles->nazwaprofilu.

kopjujesz cały folder np do c:\ i na drugim userze wgrywasz go do

Folder coda4->players.

I już :)

mca.png

Sygnatura wykonana przez tego użytkownika(KLIKNIEJ W TEN NAPIS)[/center]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...