Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Psp Czy Ds ?

czulek

PSP czy NDS ??  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co polecacie ??

• PSP
      34
    • NDS
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zbieram sobie pieniadze na konsole juz prawie juz uzbieralem i ktura konsole polecacie ??

DS czy PSP ??

Psp chodzi po 140 funtuw ?

a DS po 100 funtuw ?

Bym wybral PSP ale w sek w tym nie wiem tylko jak przerobic Firmware ... :(

A wy co polecacie ??

Opublikowano

Grałem na DS nudne,grałem na psp zajebiste : D Co zwłaszcza w okres zimowy gdy śniegu nie ma w shaun whita :D

Opublikowano

PSP! sam je mam, wyjebany sprzęcik, co z tego że Ds ma dotykowy ekran? pobawisz się nim z miecha i sci się znudzi. Psp ma za to w pizdu dużo opcji:> i gry na Ds bywają też droższe niz na PSP. A z firmware to zależy, ja mam taką płytę główną na którą na razie nie ma sposobu aby ją przerobić, jak bedziesz kupywal slimka to raczej wątpie żebyś trafił na nieprzerabialną.

11hbhnt.png

Opublikowano

Ds umywa sie przy PSP...Moja rada - Kupuj PSP! Cos mi sie zdaje ze za 140zl nie znajdziesz =O

Wszystko sie kiedyś kończy.
Opublikowano

Ja mam PSP Fata, oczywiście przerobionego, do tego 2 karty 16GB i aż gra się milej xD.

A jednak nie. Doszedłem do wniosku że PSP i DS sux :<! Kup sobie Amige =O!

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

No się zgadzam ;> psp lepsze o wiele...

A pozatym to kosztuje 500-700 zetka ^^ więc co pieprzysz ze 140 zl? oO

Opublikowano

tak na allegro też w tym zakresie ale jednak pp jest fajniejsze - więcej gier, fajniejszy wygląd,większy czytelniejszy wyświetlacz

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Był to przypadek jednostkowy -.- Jeżeli byś tak chciał kontrolować pisownię w każdym temacie to chyba byś nie wyrobił ^_^ Ale co Wy mówicie, że na DS jest mało "grów" ? W poprzednim numerze CDA były testowane konsole i DS zyskało 1 miesjce ^_^ No ale tam były brane pod uwagę inne elementy niż "fajność" xD

Opublikowano

PSP możesz łatwo przerobić, są tutki jak zrobić pandora battery i te inne bajery, potem z upgradem softa to już gładko idzie, zawsze można załapać bricka chociaż mi się to nigdy jeszcze nie zdarzyło :P.Z mojego doświadczenia wynika ze PSP ma wadliwy analog (wymieniałem już 2 razy w ciągu 5 miesięcy) no i wyskoczyło parę bad pixeli.Ale jest warto kupić PSP chociażby dla paru dobrych tytułów.Chociaż ja na twoim miejscu bym kupił X360, chyba ze dużo podróżujesz to wtedy PSP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...