Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka . Mam problem . Nie wiem , kim grać , i nie moge znaleźć postaci dla siebie ...

Obecnie gram Pantheonem , w miarę dobrze mi się nim gra , ale szukam postaci , która by eksterminowała wrogów w szybkim tempie , przez całą grę ... Pantheon w end gamie jest troszkę słaby .

Zastanawiam się nad kilkoma postaciami :

Pantheon , Xin Zhao , Shaco , Twisted Fate i Poppy .

Która z tych postaci byłaby odpowiednia dla mnie ,Szukam postaci , wysoko dmg'owej , chętnie sprawdzę tez postaci magiczne i range .

Podajcie swoje propozycje , + i - postaci ?

Z góry dziękuję za pomoc !

fiR919k.png

Opublikowano
która by eksterminowała wrogów w szybkim tempie

Niema czegoś takiego :) Wszystko zależy od tego jakie itemy złożysz i czy ogarniasz danego championa, co do postaci to fajnie się gra Brandem jest on strasznie denerwujący.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Ja proponuje Kennena od początku jest doby a na koncu poprostu wspaniały ja potrzebowałem ok. 30-50 gier na ogarniecie tego championa ale było warto staty z którymi kończę to 23/6/15 (średnio) w ranked game mam 86,64% Wygranych przy 48 grach.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 lata później...
Opublikowano (edytowane)

Odpuść sobie shaco i poppy. Ja polecam Katarinę :D Bardzo mobilna, dobra ucieczka, 1500+ dmg z ulta (3 lvl ult + build ap), coś jak doskok (teleport), łatwe combo ;)

@Temat z 2k11 ;__;

Edytowane przez Kacki
Opublikowano

Z tych co podales to tylko iwylacznie Xin Zhao na jungli

Kupujesz jak najszybciej latarnie i stackujesz ja na flare, ja na kazdym rankedzie jak gram xinem jungle wychodze z minimum 50stackami na flarze, to nawet taki Yi to gowno ktore pada nawet gdy uzyje W :)

Robisz flare, skladasz botrk, zefir lecisz reszte w tanka i jestes kosa 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...