Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Zarobek Ninja Archer Na 30Lvl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poniżej napisze jak można zarobić ninją archerem.

Więc tak wbijamy ten 30lvl bierzemy misje:

To jest ukryta treść, proszę

Idziemy do m1 tam gdzie respią się Jin-Hee oraz metki 25lvl, wybijamy metki oraz każdą Jin-Hee.

Z metka mogą wylecieć wartościowe KU KD oraz itemy z pż. Załóżmy że dropła 1 aura jest to kwota od 100kk do 200kk kilka kd np speda defa +3/4 też coś około 50kk do 200kk

A za misje z Jin-Hee dostajemy pierścionek zaręczynowy wart około 100kk do 150kk

W tem sposób bez żadnego pro eq możemy sie dorobić na jakieś ebonki +9 itp.

Aby zwiększyć zarobek można zakupić rękawice złodzieja z is.

To jest ukryta treść, proszę

/

Ceny podaje według mojego serwera u Was mogą sie różnić wartością :)

Jest to mój pierwszy poradnik jeśli można to tak nazwać więc bądźcie wyrozumiali.

Opublikowano
Załóżmy że dropła 1 aura jest to kwota od 100kk do 200kk kilka kd np speda defa +3/4 też coś około 50kk do 200kk

Załóżmy, że nie dropło? Nie uwzględniłeś, że może nam w ogóle nic nie dropić. Misja jest tylko jedna i robi się ją troszku długo.

cvsk.jpg

Opublikowano

Troche złe ceny podales ;) Oczywiscie widze ze napisales ze piszesz je według wlasnego serwera, lecz nie uwierze ze kd takie tanie są ;o. No ale moge sie mylic ;)

Za duża.

By pegas10

Opublikowano

Troche złe ceny podales ;) Oczywiscie widze ze napisales ze piszesz je według wlasnego serwera, lecz nie uwierze ze kd takie tanie są ;o. No ale moge sie mylic ;)

Musze sprawdzić dokładnie po ile są kd bo nie miałem czasu jeszcze dziś to poprawie :)

Opublikowano

Ja misje na Jin-hea czy jakoś tak zrobiłem w jedną noc ( najlepiej bo mało ludzi ) .

Ale co jeżeli :

Nie będzie ani jednego metka ?

Jak dropnie KD + 0/1 ? + Ku rozproszenie lub coś podobnego ?

Jak już chciałeś to mogłes zaznaczyć na mapkach respy tych potworków

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mysle ze za bardzo nie wysililes sie z tym pomyslem na zarobek ;/ sry. Albo moze szukales czegos oryginalnego. Zobacz - po co meczyc sie z biednymi aurami po 100 - 200kk?

Mozna pojsc na rudy - nie dosc ze z 1 rudy w 5 min leci okolo 100 danej rudy, to jeszcze masz 100% ze cos poleci. Rudy sa dosc drogie, a nie wymagaja ZADNEGO eq.

Na rudach mozna wykopac z 1kkk dziennie przy aktualnych cenach. :) Ale masz plusika za pomysl

Opublikowano

no ale powodzenie to w tym wypadku zależy jak ktos ma farta no bo aura może dropnąć ale nie musi to kd tak samo a jak dropnie kd +1/+2 a nie +3 albo 4 ?

znajdź jakis pewniejszy sposób ale faktyczne jeżeli sie uda to mozna ładnie zarobić

Obecny brak sygny :(

Opublikowano

@ Up może się udać tak , że dropnie nam naszyj 2k pż , 10 na kryta , i abs'y ...

@ Topic

Autor zakładal że będziemy mieć mega szczęście...

Kolor zmień.

To teraz mini diss :

Mam 30 lvl , możemy zmienić na daggera... a nie męczyć się archerem...

I dlaczego tylko dla archera ? Każda klasa postaci może być dobra.

<3

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Co kurwa?

30 level na metki 25 ???? -.-

Z tego NIC NIE POLECI, NIC...

Co do pierścionków JIN HEE jest tak mało że bardzo długo tego szukać i nie respią się szybko .... -.-

I pierścionek chodzi bardzo mało :) chyba grałeś na PL 2 lata temu ;)

Aura na niektórych serwerach chodzi po 500kk +

I jeszcze jedno... ;)

Lepiej dobić na BO ten 35 zrobić bojowca i bić metki zazdrości ładnym fms'em z 20% śr +8/9 ;] dużo taki nie kosztuje :)

twix.png

by Equ.

Dla napsuff

av-19499.jpg

Czy twój pies też się ślicznie uśmiecha ?:>

Opublikowano

up@ No gz.. tylko aury już nie po 500.. albo się mylę.

Z 30 lvl na 25 nic nie poleci ? Nie dobijaj mnie. Na 35 lvlu już leci.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

jin-hee? robiłem ostatnio na głownej postaci i na buffie napisze tak respią sie co 15min wiec co 15min trzeba obskoczyć all ch więc zabić 30sztuk to nie duzo sam ograniałem jeżdżąc z chunjo do schinsoo zanim przejechalem przez doline do schinsoo i wybiuółem na 4ch to juz w chunjo były zrespione wiec to jest dobry zarobek u mnie na serwie takie pierscionki chodza 300kk

1378747514-U216092.jpg