Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

G1 działa Wam

M@niek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej ziomki mam pytanie działa wam teraz G1 bo mi się gówno tnie i nie mogę aktywować kredytów bo się cofa nie ładuje i inne głupoty... jak u was ??

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Mysle, ze aktualnie naprawiaja strone, po wyjebanym bugu ktory dzisiaj byl ( ja np. zarobilem na tym 55k G1 credits, co daje 1k pln na nasze ^^), kupywalo sie premke i zamiast niej byl error, ze nie mozna kupic (wiadomo, za free) ale na koncie bylo 55k dinarow ;p. Do jutra powinni naprawic, z moze nawet dzisiaj.

Opublikowano

tak to wiem ;) zdobyłem 255 tys ale dinarów nie wiedziałem że można kredyty ;) słuchaj bo się trochę boję można za to bana wyłapać ??

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano
tak to wiem ;) zdobyłem 255 tys ale dinarów nie wiedziałem że można kredyty ;) słuchaj bo się trochę boję można za to bana wyłapać ??

Nie sadze, nie maja praw do bana, mogles przeciez przyapdkowo kliknac, wlasnie g1 wrocilo :P.

Opublikowano

racja już śmiga. dobrze to jutro kupię Mp7 i famasa ;) za kredyty a i dinarów mi nie odjeli jak na razie mam cały czas 230 tys (troche wydałem) ;) zajefajnie ;)

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano
racja już śmiga. dobrze to jutro kupię Mp7 i famasa ;) za kredyty a i dinarów mi nie odjeli jak na razie mam cały czas 230 tys (troche wydałem) ;) zajefajnie ;)

Teraz wycofali wszystko z marketplace, mi sie fukslo i kupilem przed tym 30 dni mp7a1 i 30 dni l85 :P xD. Ciekawe co z tym zrobia xD.

Opublikowano

a teraz wam działa czy nie bo ja nie mogę się zalogować a chciałem kupić bronie....

@edit myślę że to wina pracy na serwach bo teraz zobaczyłem że pod kodem na kredyty madmax mi napisał że jest awaria G1 i może nie działać do jutra...

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Hihi też tak chcem wytłumaczycie mi jak??

Not Found

The requested URL was not found on this server.

To mi wyskakuje jak w chodze w bronie na g1.

222pac.gif

'Nawet w ciemną noc, każdy dzień jest odpowiedni. Żeby nawet gdyby niewiadomo jak jest ciężko, trzymaj głowę w gorze...'

Tupac Amaru Shakur [*]

Opublikowano

wyłaczyli marketplace... Był Bug więc chyba dlatego pozdro

Opublikowano

tak może być. jeśli użyłeś te dinary które zbugowałeś to tak ci zrobią.

ale jebane G1 teraz wyrzuca że mam zły kod ESN....zajebie ich

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...