Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]Server Minecraft 1.5 (Hamachi)

mshhsm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy kto chce dołączyć niech od razu dołącza na server... Nie trzeba żadnego pozwolenia admina - po prostu wchodzicie na serva... Jeśli macie pytania piszcie do mnie wiadomościami prywatnymi.

Opublikowano

Dodatkowe info:

Waluta:

1 wegiel to 10 ciastek

1 zelazo to 3 wegle

1 zloto to 3 zelaza

1 diament to 3 złota

10 diamentów to 1 lapis lazuli block

Z kazdym dniem waluta moze sie zmienic - tak jak w prawdziwzm swiecie. Na naszym serverze staramy się po części upodobnić nasz świat minecraftowy do świata realnego. Jeśli uważacie to piszcie do któregoś z adminów (na serverze są to: player, sepci0, Mikroajs, henob i tank111) Propozycja bedzie rozpatrzona - każdy też bedzie mógł oddać swój głos - nie chcemy by nasz server był dyspotyczny, ale żeby każdy miał na niego wpływ. Mamy tu monarchię reprezentacyjną - czyli mamy króla, ale on tylko reprezntuje miasto itp. itd. NIE MA CAŁKOWITEJ WŁADZY!!! Chcemy by nasz server był przyjazny dla każdego.

Opublikowano

Daj nową sieć bo pełna

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

nie jest pełna... Jest? Jeśli tak to założę, ale dziś nie mogę... sory... może jutro, ale też wątpię... Mam zawalone dni - kupa pracy... Naprawdę sory... Napiszę jak już założę.

Opublikowano

Kolejne info:

Chociaż mamy bardzo dobrze rozwiniętą sieć metra/kolejki (tory po całym mieście dzięki czemu możemy się szybko przemieszczać po całym mieście) nie chcemy przyjmować za to opłat. Wystarczy mieć własny wagonik i można za darmo jeździć po wszystkich trasach. Jest jednak jedno ostrzeżenie. Są różne stacje takie jak np. "dom playera". tam nie można wjeżdżać bez pozwolenia playera.

Opublikowano

sory że nie pozwalamy na takie stacje jeździć,ale chcemy mieć jak najmniej sporów, kradzieży i włamań. Np. Jak pojedziecie na stacje "dom Mikroajsa" i wejdziecie do jego domu bez pozwolenia to jest to zaliczane do przestępstw.

Opublikowano

Sory, ale nie pisze tego z domu, a tam ma server. Jak będę mógł to założę. nie wiem ile macie lat, ale wierzcie mi - naprawdę mam dużo roboty.

I jeszcze jedna poprawka do poprzednich info:

Skrzyń spod miasta nie będziemy spalać tylko przenosić dalej - chyba lepszy pomysł nie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...