Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Miejsce Bocenia Fb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś podać miejsce dobre do bocenia na rybkach ?? Ciągle jakis GM mnie łapie , staje w różnych miejscach :/ Nie hs tylko członek teamu :/

Mile widziana mapka ;)

Opublikowano

Może ktoś podać miejsce dobre do bocenia na rybkach ?? Ciągle jakis GM mnie łapie , staje w różnych miejscach :/ Nie hs tylko członek teamu :/

Mile widziana mapka ;)

zbanowali mi przez swieta 4 konta na deimos i z tego co widze nie ma miejsca bezpiecznego polecam expic postac i ja poświęcać :)

Opublikowano

Możesz łowić gdzieś w górach, ale ja polecam łowić w mieście. Tam jest dużo ludzi i gm nie sprawdza. A jak w górach Cie zobaczy to zacznie Cie obserwować.

;)

Opublikowano

Ja sobie łowiłem na FB przez dwa tygodnie (z przerwami oczywiśćie xD) na tym mostku w shinsoo,który jest najpopularniejszym miejscem do łowienia ryb i bana nie dostałem do pewnego momentu w którym albo HS wysłał logi chociaż nie wiem jak bo miałem go zablokowanego na 2 sposoby lub GM nie napisał a mnie w tym czasie nie było :| Tak jak UppsiK mówi.Łów w miejscach,w których jest najwięcej ludzi,gdyż w tedy GM nie zwraca na Ciebie uwagi myśląc,że jesteś normalnym graczem łowiącym sobie rybki ^^

Opublikowano

najlepiej łów tam gdzie jest najwięcej ludzi.. wtop się w tłum i nie powinien się kapnąc.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Ja na feniksie w jinno od 2 miesięcy boce na fb i niemam bana poprostu musisz zaglądać czasami na mt oczywiście tez nazwa jest wazna bo jak bendzie fbuddjnd to gm odrazu do cb podleci

Opublikowano

Możesz łowić gdzieś w górach, ale ja polecam łowić w mieście. Tam jest dużo ludzi i gm nie sprawdza. A jak w górach Cie zobaczy to zacznie Cie obserwować.

Jak łowic na górach ?? Nie mogę na góry wejsc a jak wejdę to ' Tutaj nie mozesz łowic ' :<

W tłumnie też nie bardzo :/ Ktoś ciągle chce pisać a jak mu nie odpisuje to '' bot, bot '' ;/

Opublikowano

DUPA DUPA DUPA DUPA I DUPA Na Agronasie [GM]Arius to mój kuzyn gadałem z nim o tym czego tak banuja , aa on ze Gf im programy przesyła i łapią przez program , nic ci nie da odwołanie bo oni maja na tym programie .... wiec JAPY -.-

Opublikowano

DUPA DUPA DUPA DUPA I DUPA Na Agronasie [GM]Arius to mój kuzyn gadałem z nim o tym czego tak banuja , aa on ze Gf im programy przesyła i łapią przez program , nic ci nie da odwołanie bo oni maja na tym programie .... wiec JAPY -.-

haha , że co ? :OO

Opublikowano

kurde dzis koło mnie gm a ja jade na fb przemieniony w jakiego potwora a ja na wysepce i na ch3 i siie pyta czy biotą dobrze rybki a ja byłem na 2 koncie na wait hacku i pacze szybko widaomosc ale zdonzyłem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...