Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Mam dylemat chce sobię kupić champa ktory atakuje magia, tylko nie wiem jakiego, mam z malzaharem dobre wspomnienia gralem nim kawalek czasu temu, posiadam teraz 2562 IP.

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Opublikowano

Dobij przynajmniej do 3.1k bo za 1,3 nic dobrego nie dostaniesz imo.

Moim zdaniem jednymi z lepszych AP są Vlad, Veigar, LeB. Dość dobrzy są Swain, Lux, Malza.

Tak jak już pisałem, dofarm punktów, postaraj się jakoś bardziej sprecyzować swoje wymagania, a coś się znajdzie ; p

Opublikowano

hmmm postac z dobrym aoe, najbardziej na malzahara licze bo wiem ze ma moc.

dazasygna.png

Opublikowano

Z dobrym aoe pozostaje Ci jedynie Anivia, i Malz.

Można też dołączyć AOE stuna Veigara, dobre połączenie z jego nukiem, które zawdzięcza teoretycznie nieskończonym AP, które może sobie nafarmić spellem.

I już krąg ciaśniejszy, ale musisz dofarmić 6k ^^.

Opublikowano

hmm a co na przyklad z lux jest nie tak?

dazasygna.png

Opublikowano

lux Ci nie polecam, natomiast anivie jak najbardziej. Ładne się nią combo robi.(stun,ulti,sopel)

PS:Sam długo w LoL'a nie gram.

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Nowy champion Brand = jak dla mnie przekozacka postać, dmg ma bardzo ładne i w dodatku fajnie się nim gra.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

@2xUP

Mój kumpel nie potrafi trafić z AoE ulti ;/ ...

@UP

Będzie nerf chyba :)

PS.

NIENAWIDZE BRANDA!!!!!

@topic

Jeżeli chcesz postać która zada dużo DMG to idealny jest

Cho'Gath

Dlaczego?

Bo:

1. Rewelacyjne ulti max. wyciągnołem 1,1k AP DMG z ulti 2k DMG :)

2. Super skill E. Wystrzeliwuje kolce z paszczy ( hehe... ) i zadaje dodatkowe dmg.

3. Super inicjator Q i " hop do góry :DDD " lecisz ciśniesz R i OM NOM NOM NOM NOM NOM NOM i + 1 kill. Reszta dla teamu lecz ty tez możesz dalej lać ich ( oni też są głodni :) )

Opublikowano

Brand nerfa raczej dostanie, ale trochę czasu minie.

Co do ChoGatha, 1,1k AP przy czym zerowe survi?

Takie rzeczy tylko w erze, co z tego że dmg wyjebany, jak sam padniesz na combo..

A jak Cię zfocusują, to będzie +1, ale w deadach.

Q jak strasznie łatwo ominąć.

Opublikowano

no nie wiem, klocicie sie. kupilem ryza i powiem ze SSIE! albo nie znam dobregu buildu. :(

dazasygna.png

Opublikowano (edytowane)

Brand nerfa raczej dostanie, ale trochę czasu minie.

Co do ChoGatha, 1,1k AP przy czym zerowe survi?

Takie rzeczy tylko w erze, co z tego że dmg wyjebany, jak sam padniesz na combo..

A jak Cię zfocusują, to będzie +1, ale w deadach.

Q jak strasznie łatwo ominąć.

Po 1. Zapowiadali duże nerfy gadaj z Riot all sie dowiesz... :P

Po 2. ZEROWE SURVI O_O Na 6 stackach na 18 lvl bez żadnych itemów masz 3k HP Mało ci ? Bo mi wystarcza...

Po 3. Na 1/2 combo to pada enemy.

Po 4. Niech sprubują zfocusować poczują mój gniew ... :D

Ciężko jest zfocusować Cho jeżeli ma odpowiedni build....

Mam Cho ogarnientego w 75% jest to mój main gram nim od 1 miecha w ciągu całego meczu padam góra 2 razy.

Po 5. Sztuka jest w tym aby ustawić Q tak by trafiło 1 tydz na Q ćwiczyłem z kumplem który ogarnia go w 100% ( Nie gra nim znudził mu sie : d ) .

Po 6. Jeżeli grasz na US to jest trudno ale nabijesz takiego skilla że o ja pier**** . Wtedy przechodzisz na EU all Victory.

Rady do Cho:

1. IDZ NIM ZAWSZE NA MID

2. Buildu nie dam sam musisz odnaleźć go to jedna z najważniejszych rzeczy w LoL dobry build który ma TOBIE pasować ( każdy ma inny... ) .

3. Wyśle ci na PW jeszcze ze 2 rady do niego i zagraj na nich będzie znacznie lepiej.

Za wszelakie błędy Ort. przepraszam.

@edit

Mi taki build pasuje i wymiatam a gram przeciwko naprawde dobrymi graczami... ( np. demievato Mistrz Kat rozwaliłem go/ją. (dotej pory się nie dowiedziałem :D)).

2. Buildu nie dam sam musisz odnaleźć go to jedna z najważniejszych rzeczy w LoL dobry build który ma TOBIE pasować ( każdy ma inny... ) .

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Mi taki pasuje jak jest wyżej jestem w nim naprawde dobry więc się nie czepiaj :P .

Co do reszty:

Plusy:

+ dwa skille AoE

+ mocne CC

+ przydatny pasyw

+ skill E wzmacniający autoattack

+ ulti zadające ogromny true dmg z rewelacyjnym pasywem

+ dobre przeliczniki

+ duże survi niezależnie od buildu

+ genialna farma w mid i late game

Minusy:

- brak mechanizmu ucieczki

- wysokie cooldowny

Aby je usunąć robisz itemy które masz na PW niemów o nich nikomu to mój własny build.

Plusy i minusy ze strony

To jest ukryta treść, proszę

PS.

Od gniewu jest wtedy pewien armor.

Edytowane przez Michał370
Opublikowano

Psze pana hajta, ale survi to nie wyłącznie Hp, to także Resisty i Armor..

Co Ci po twoich 3k hp jeśli bez resistów na tym twoim midzie LB Ci pierdolnie 2k na combo, po czym odskoczy i przytuli się do turreta.

Życzę powodzenia w ogarniętym teamie, że wyślą Cię na mida.. + nie wiem z jakimi nobsztalami trzeba grać żeby Cho wyfeedować do Rabadona + 5 Archangeli..

Co do 4 punktu, jeśli Cię zfocusują, to już raczej nie poznają gniewu, bo udany focus to -1 enemy.

Na tym kończę swę wypowiedzi w tym temacie, bo to najzwyklejszy offtop. Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...