Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. Od czasów kiedy gram w metina mam taki jeden mały problem :). Gdy juz osiągam 3/4 eq na postacie itp ze juz staje sie lepszym w pvp to mi sie odechciewa grać .. Czy macie rade jakąs na to ? Lub co robicie gdy wam sie metin znudzi? Jakies najlepsze Gry mmo bym poprosil o podanie wedlug was ! Bedą + Na 100% :).

ZBIERAM - !!!! :)

Opublikowano

Nie ma na to rady.Po prostu motywacja, szczerze mówiąc, nigdy nie grałem w żadną mmo bez powodu.

W metina zacząłem grać tylko i wyłącznie dla towarzystwa i rywalizacji między znajomymi.Ta gra prędzej czy później i tak się nudzi.

Opublikowano

Jeśli to pl to jest to niemożliwe :)

A jak prywatne no to co robić dalej. Nie grać i szukać lepszego serwera, nowszego. Może spróbować jakiegoś harda albo coś.

Opublikowano

Jesteś po prostu znudzony metinem.

Mam to samo , dlatego nie gram juz i jakoś nie tęsknie.

yy Mythos ? teraz połowa MPC będzie w to grała i a i tak przestanie po miesiącu jak z RF xD

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Zauwazylam jaka ta gra jest .... dziwna wiec teraz sie nia bawie robie eq i biegam po m1 i zabijam na wolnym wyzywam itd. najlepszy sposob na odreagowanie wedlug mnie, potem przerwa 2-3tyg. i znow szpil

Opublikowano

Jeśli o globalu nic nie myślisz to zagraj na jakimś większym hardzie, typu Tiveria.

Zrób tam jakieś lepsze eq i postać a potem sprzedaj ją i zarobek masz nawet. :)

Opublikowano

Motywacja.. musisz mieć jakiś cel : )

Znajdz jakichś kumpli w grze ; będziecie chodzić na wspólne wyprawy do kowala, zróbcie gildie, expijcie razem.

Nie znudzi Ci się

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

To prawda, też tak mam, ale ja zaczołem grać w grę WarRock, no i narazie mi się to nie nudzi, ale od metina odpoczołem i znowu mi się chce grać, rób to co ja i będzie dobrze :D

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Mi jeżeli się metin znudzi zaczynam grać w cs'a.

Ale nie ma na to rady.Ja mam tak bo nie lubię gra dłuższy czas w tą samą gre.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...