Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Harborida

Glodomorra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na tej mapie jest wiekszy exp? dzis podpatrzylem rozmowe gosci w grze i cos tam pierdzielili ;> To prawda? Jezeli tak to o co w tym chodzi

Na zawsze trzymam luz i żyje z tym na zawsze!

Opublikowano

Szybciej leci exp jak jest opk.

Dlaczego Harbor_Ida ?

- mała mapka

- można opkować (nie ma wody itp.)

- jak robisz rooma na 16 FFA to, gdy będzie 9 osób automatycznie się zmieni na nią ;)

- po za tym tak się przyjęło i jak widzisz harbor ide to wiesz, że na 99,9% to OPK ROOM :D

1313652013-U173186.png

Opublikowano

Nom jeszcze jesli bedziesz jeździć na opk to używaj często User list^^ i wpisuj tam "Admin"

jak nie chcesz zaczynać od 0:D

szgna2pac.gif

Opublikowano

ja polubiłem te metode :) odpalasz mojego haczka i wlaczasz dinar bota i tak samo dziala :) room zostaje ty gdzies wychodzisz a komp za cb naciska start w roomie co chwile :) a opker zabija moze zrobie specialnego HarborIda Bot... na x64? dobre by to bylo

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano (edytowane)

Czy na tej mapie jest wiekszy exp? dzis podpatrzylem rozmowe gosci w grze i cos tam pierdzielili ;> To prawda? Jezeli tak to o co w tym chodzi

większy exp jest dla tego, ze to jest FFA a wydaje się ze szybko leci bo jedna gra trwa minute (cos kolo tego)

jesli chcesz grac na niej w innym trybie niz FFA to nie ma róznicy w porówaniu do np. alberon.. (po np 50 kilach i 20dedach na obydwóch mapach masz exp taki sam)

@DOWN to nie działa tak ^^ więcej exp dostajesz dla tego, ze grasz na FFA i nawet ta gra moze trwac 20s (nawet bez oddania kila) a i tak masz gwarantowane 100exp

Edytowane przez her0es

Hejo

Opublikowano

Ta mapka nie daje więcej expa, tylko są na niej hackerzy z OPK, i mówią że daje więcej expa ponieważ Ci hackerzy to dają, ale w miedzy czasie obniżają Ci rate :P

NU94p9A.gif

Wracam..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...