Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwerowe Lodowisko

menthosh

Czy ogromne lodowisko w głównym mieście to dobry pomysł?  

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy ogromne lodowisko w g?ównym mie?cie to dobry pomys??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam w głowie projekt fajnego lodowiska, myślę że moje budowle są całkiem niezłe, mogę się pochwalić dobrą opinią u zarządu Silesii i ProWille. Tak sobie myślałem czy nie daleko spawna nie zrobić właśnie tego lodowiska, koszty i budowę biorę na siebie, potrzebuje tylko cuboida (jako że instytucja publiczna - cuboid dla adminów, Xaulina i innych globali oraz mnie) i jakiegoś duużego terenu.

Szczegóły możemy uzgodnić na PW bądź GG które podam na msg jeśli jesteście zainteresowani moim pomysłem. Proszę o głos także graczy bo przecież każda budowla jest tworzona dla nich.

Opublikowano

Tak wogóle to po co to ?

Z taka prędkością się jeździ po lodzie że aż naprawdę trzeba lodowiska ;f

Daj

minus.png ... Dziękuję liptonlalala.gif

Opublikowano

Pomysł fajny tylko wątpie że on to wymyślil. Zobacz dodał ten temat 20 min po dodaniu mojego z zapowiedzią Czyżkówka, a tam było napisane, że będzie lodowsko.

Więc ...?

elo jak tam rzycie?

Opublikowano

Pomysł totalnie bez sensu. Te lodowisko tylko zajmnie niepotrzebne miejsce, w którym mogłoby być coś o wiele ciekawszego.

Poza tym kto by tam w ogóle chodził? Wymyśl coś lepszego.

bykomstop.gif
Opublikowano

@luxxxx

O! Chwała ci , wielki wynalazco lodowiska !

@Mentosh

Bardzo fajny pomysł

@TOPIC

Świetny pomysł, obecnie na serwie brakuje takiej strefy społecznej gdzie gracze mogliby się po prostu spotykać, pogadać itp.

742611478555387739101.jpeg

Weteran
Opublikowano

Widzę że niektórzy nie rozumieją sensu tej gry, żaden budynek nie musi być jakoś praktyczny, na niektórych serwerach gracze budują ogromne pomniki, ratusze, kościoły które chyba nie służą konkretnym celom.

Niestety na naszym serwerze jest dużo tzw "dzieci metina" tzn. chodzi im tylko aby mieć jak najwięcej kasy i być ogólnie najlepszym a domki budują z dirta, a w minecraftcie chodzi przede wszystkim o budowanie.

Ja jestem jak najbardziej za, jeżeli będzie to budynek publiczny, oraz zabierzesz się jakoś do tego, to dam ci cuba za darmo.

Opublikowano

2xUP

ująłeś w słowach to co od ponad miesiąca chodzi mi po głowie czyli ogólną społeczną degradację na serwerze

TOPIC

jeszcze raz swietny pomysl a mysle tez ze usuniecie plugina iconomy poprawiloby atmosfere na serwerze

742611478555387739101.jpeg

• Dodaj nową pozycję...