Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Licytacja] Szklana Wieża Jako Trzcinarnia

menthosh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do sprzedania hodowlę trzciny w formie dużej, szklanej wieży. Ma 5 pięter i kilkanaście kondygnacji, zastosowałem system auto-nawadniania, poruszanie się między piętrami możliwe jest dzięki windzie. Przy wieży znajduje się jezioro.

20110426191958.th.png 20110426192021.th.png 20110426192049.th.png 20110426192107.th.png 20110426192112.th.png 20110426192134.th.png

Postanowiłem że będzie to licytacja która potrwa do piątkowego wieczoru (ścislej godziny 18stej).

Cena wywoławcza: 100.000 euro.

Opublikowano

@up wrzucając fotki na imageshack.us w "panelu zdjęcia" jest tabelka Umieść miniatury tego obrazu , klikamy na nią i kopiujemy kod (* potem usuwamy link by poprawić wygląd postu i nie robić reklamy

To jest ukryta treść, proszę

)

97875565.th.png

Opublikowano

dam 102k...

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Masz ja jeszcze?

Dam 120k Napisz na GG: )

12432507

sygnaaa.jpg

nie interesują mnie wasze plusy i minusy, nie potrzebuje ich, nie zbieram ich.

Moderator serwera MPCForum.

Nick w Grze:xAdeHade staram się na globala =)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...