Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected][Hack] Odys D3D Ca_Eu Hack 26.04

odys222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Druga wersja mojego hacka do CA.

Key's:

INSERT: Turn on/off menu

END : Turn on/off superBullets - Shot through walls -strzelanie przez sciany

SPACE : FLY/Low gravity

Należy wyłączyc superBullets zanim wejdziecie poraz kolejny do gry inaczej was zcrashuje!!!

odyshackv2.jpg

DOWNLOAD:

To jest ukryta treść, proszę

Jak uzyc injectora:

Odpalacie injector.exe

Wpisujecie proces gry czyli: Engine.exe

ENTER

Wpisujecie nazwe pliku dll na przyklad: hack.dll

ENTER

Odpalacie gre. HAVE Fun !!!

VIRUS_SCAN:

To jest ukryta treść, proszę

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

KURWA JAK TO MAM WGRAC JAPIERDOLE MOZE BY KTOS NAPISAL A NIE W CHUJA SE LECICIE !

"wgrywasz " to za pomocą injectora np: perx oczywiście chodzi o plik w którym na końcu pisze .dll jak wypakujesz ten plik co ściągłeś będziesz tą dll'ke miał

Opublikowano (edytowane)

Po co to spina od razu michu ?

///po to abyś ty dostał warna za spam

Edytowane przez omekpall

POMOGŁEM? DAJ + !

Opublikowano

Po 1 to jeśli nie umiesz hackowac to po co uzywasz capsa. Zrozumiemy Cie nawet jesli jestes troche noobowaty jesli napiszesz cos bez capsa. Po drugie jest na forum multum tematów jak odpalic hacka.

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

Działa, fajny haczek jednak tak jak poprzednia wersja ma rozwaloną opcję FLY. Klikam spacje przy włączonej opcji FLY i nic, zwykły skok. Mógłbyś powiedzieć czemu tak się dzieje?

//Edit : Napisałem działa, bo widziałem MENU jednak pod względem funkcji to ani CHAMS ani SPEED HACK to nic nie odpala. Poprostu nic się nie dzieje. Mógłbyś mi jakoś pomóc?

Opublikowano

Opcja FLY to nic innego jak ulepszona wersja null gravity wiec nie odlecisz jak w WarRocku tylko gravitacja będzie wyłaczona.

logoy.jpg

Opublikowano

Hack patched. Temat do zamkniecia.

logoy.jpg

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...