Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Laggi - Wina Nexona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Postanowiłem napisać ten temat, ponieważ coraz wiecej powstawało spamu typu " gra mi się ścina " itp,

Otóż, laggi/ścinki spowodowane są z winy NEXON'a. Po ostatnim Update, NEXON ulepszył hs'a powodując jednocześnie owe laggi/ścinki.

Piszę ten temat, aby nie tworzył się spam.

Myślę, że NEXON upora się z tą awarią jak najszybciej.

Pozdrawiam

Opublikowano

Combat Arms powstał w 2006r. na wersji NA

Wersja EU powstała dopiero w 2008r.

Wątpię żeby to było przez HS bo nexon ciągle poprawia hs by powstrzymywać hacki! xD

Ta gra już jest stara! Nexon ciągle walił w nią patche! To normalne...

Kiedyś.. Na początku ta gra śmigała.. Było kilka mapek i wszyscy się cieszyli.. Teraz nexon nawalił tyle patch-ów,modów,map,broni,usunięcia bugów,... Że ma prawo się ścinać... Szczególnie że nadal jest świetna grafika w tej grze ^^...

To jakby do malucha wje*** silnik z Ferrari!! xD

Mam nadzieję że wszystko jasno napisałem ;]...

Pozdrawiam...

Aha... i można dokupić trochę ramu do kompa żeby szybciej chodziło ;D

Ja mam 1GB i nom... troche się ścina.. nieraz się wyłącza ale żyje i nie narzekam... jak będę miał mamonę to może dokupię kostkę ;]

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

Aha... i można dokupić trochę ramu do kompa żeby szybciej chodziło ;D

Ja mam 1GB i nom... troche się ścina.. nieraz się wyłącza ale żyje i nie narzekam... jak będę miał mamonę to może dokupię kostkę ;]

Może i racja że RAM by się przydał ale to nie do końca prawda. Popieram że to wina NEXONA.

Mam 4GB RAMU, dość dobrą maszynę do gier, normalny dość szybki internet kablowy (nie tam jakieś radiówki) i często mam lagi bądź gra mi się wyłącza (wejście do pokoju kogoś z listy przyjaciół - norma w tej grze).

Ale da się do tego przyzwyczaić.

Ważne by grać na mało zatłoczonych serwerach, omijać Serwer Alfa i jakoś będzie się grało :)

Pozdro

BrutalusPL.png
Opublikowano

Szczególnie że nadal jest świetna grafika w tej grze ^^...

nie masz racji. grafika jest okropna. a i w pi*** bugów tu jest. Warrock to przy tym wyje**** gra.

Opublikowano

Panowie, nie kłócić się! Takie sprawy to na PW.

Obie gry mają swoje zalety i wady, np. Combat Arms ma lepsza grafikę, a War Rock lepszy klimat.

Gracze WarRocka pisząże Warrock lepszy od Combat Arms, a gracze CA wręczp rzeciwnie.

Aktualnie nie mam lagów w grze, a rewelacyjnego systemu nie mam.

Opublikowano

Można, by to było juz odpiąć.. Lagów juz chyba nie ma, w zaczynają sie tworzyć kłótnie.. Kto chciał to sie dowiedział :)

1304426261-U90533.png

50% by Replite <33

"No przecież nikt nie obiecywał nam, że będzie łatwo"

Opublikowano

@Up

WR to Gó***

bo nie masz skila i nie umiesz w niego grac... przy warrocku combat to spacerek

Combat Arms ma lepsza grafikę, a War Rock lepszy klimat.

taaa combat i dobra grafa GZ... combat ma zje**** grafe a z darmowych mmofpsow warrock ma najlepsza.

Opublikowano

No i co z tego ze Warrock ma lepszą.. Liczy sie grywalność, której w Warrocku brakuje.. W Combacie lepsze bronie, fajniejsze rozgrywki i jak dla mnie jest mniej Haków bo NEXON stara sie jakos z tym walczyć!

1304426261-U90533.png

50% by Replite <33

"No przecież nikt nie obiecywał nam, że będzie łatwo"

Opublikowano

No i co z tego ze Warrock ma lepszą.. Liczy sie grywalność, której w Warrocku brakuje.. W Combacie lepsze bronie, fajniejsze rozgrywki i jak dla mnie jest mniej Haków bo NEXON stara sie jakos z tym walczyć!

haha w warrocku jest wiecej broni, rozgrywek serverów graczy i są tam mapy z pojazdami i mapy wieksze o wiele niz w combacie chyba ze gra sie cqc. a pozatym nexon to gó*** gamersfirst lepsze i w warrocku prawie haków nie ma. a haki powstają przez takie fora jak te. za to pewnie dostane bana, ale jak go dostane to znaczy ze sue mnie boicie i ze jestescie lamy. (liczba ludzi w combacie: 987 654, w warrocku: 2 478 239 [i to tylko w international]) i jeszcze combat jest dla takich co grac nie umieja. ja w to gram bo net mam slaby ale widze jakie ci** tu graja. tutaj ratio 2.00=0.50 w warrocku bo tam jest 4 razy trudniej, a pozatym combat to unreal a warrock jest bliski realnej grze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...