Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban W Call Of Duty 4 ;/

matrix9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie kiedyś dostałeś kick'a za hack'a. Nie jest powiedziane mam czystego guid'a mogę grać wszędzie. Jeżeli kopneło Cię na serwerze, gdzie było GV, PBBans to masz po kluczu. Poszedł wpis i tyle a sam wpis pojawi się po jakimś czasie.

New key <_< .

Opublikowano

Pewnie kiedyś dostałeś kick'a za hack'a. Nie jest powiedziane mam czystego guid'a mogę grać wszędzie. Jeżeli kopneło Cię na serwerze, gdzie było GV, PBBans to masz po kluczu. Poszedł wpis i tyle a sam wpis pojawi się po jakimś czasie.

New key <_< .

nie koniecznie -.- czy ten serw jest z modem czy bez ? bo jak z modem i na niego kicka dostajesz to skasuj tego moda w folderze z gra, wbij na serwa i bd ci sie od nowa sciagac jak mi i problem zniknie ale hakow nie uzywaj :) jak to nie serw z modem to poprostu zainstaluj ponownie coda i problem powinien zniknac. ( mi tak znikl )

jak pomoglem daj +'ika :P

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Z tego co widze pisze że admin cie zbanował albo ci za dobrze szło i dostałeś banika :D.

Opublikowano

nie koniecznie -.- czy ten serw jest z modem czy bez ? bo jak z modem i na niego kicka dostajesz to skasuj tego moda w folderze z gra, wbij na serwa i bd ci sie od nowa sciagac jak mi i problem zniknie ale hakow nie uzywaj :) jak to nie serw z modem to poprostu zainstaluj ponownie coda i problem powinien zniknac. ( mi tak znikl )

jak pomoglem daj +'ika :P

Sorry, ale tego nie rozumiem ? Dałeś mi rade czy co ?

1337 - cheater, to jest automatyczny ban, który leci z PB. Admin jak daje to na stałe (( perm )) lub kick'a nie bawi się w minuty i powody ;).

Pewnie napiszecie, że każdy ban jest z PB tak to prawda, ale ten ma w sobie to coś :D.

@down:

Ciesze się razem z tobą :rolleyes:.

Opublikowano

@UP chyba nie sądzisz że on ma bana na tego moda czy coś w tym stylu wszystkie bany masz zapisane na guid lol.

Opublikowano

@UP chyba nie sądzisz że on ma bana na tego moda czy coś w tym stylu wszystkie bany masz zapisane na guid lol.

yy no nie wiem ale mi taki sam problem zniknol jak zrobilem tak jak wyzej napisalem -.-

1359121200-U261555.png

Opublikowano

yy no nie wiem ale mi taki sam problem zniknol jak zrobilem tak jak wyzej napisalem -.-

To w takim razie jesteś pierwszym graczem, który otrzymał bana na mod'a o.O. Ja takiego szczęścia nie miałem :huh:.

Opublikowano

Tak coś mi tu nie pasuje albo zmyślasz albo bóg zauważył twój smutek...

Opublikowano

nie zmyslam , bo ja na modzie zombi uzylem (chyba ehd zombies) haka na lvl i mnie ciagle kickalo na te tysiac cos minut wiec pomyslalem skasuje folder z modem wbije na serwa i bd sie od nowa sciagac moze przejdzie ban , a lvl zostanie :D i tak zrobilem i juz nie kickalo mnie na te minuty ;d

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Cheater - Używałeś wspomagaczy

lecz w to wątpię .

Czasami pliki które korzystają z "file menemory" lub "flle object" to pb je wykrywa i dostajesz bana .

Ja np dostałem bana za to że pisałem na gg w między czasie (grałem w oknie)

Więc to może być wszystko .

Lub używałeś niedozwolonych rzeczy czyli np : marty,las stard , tuba, m16a4

przeczytaj regulamin serwera

Pozdrawiam CaM™.

mca.png

Sygnatura wykonana przez tego użytkownika(KLIKNIEJ W TEN NAPIS)[/center]

Opublikowano

HAAAAAAAKER !!!!! :D

Zmień CDkay, tylko takie rozwiązanie jest. Wejdź na IRC, tam na pewno ktoś Ci coś da lub graj na srv bez PB.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Masz tutaj keya..

Nie ja je kupiłem, dostałem w prezencie, udostępniam nieświadomie ;)

G8QD TMYQ WMM4 T8MW 0E14

U84G LEP8 TEEY 4EWM DF81

WLDU JTG8 DY8Q QGUJ 0F1C

Jeżeli będą jakieś problemy pisz na PW.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...