Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy Prywatny Serwer?

Windhuk992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam prywatnego dobrego serwera. Grałem na ZSZc rok temu jak jeszcze mial lagi i nie było podziału na stary i nowy. Potrzeuje serwera który spełni moje oczekiwanie.

1. brak kolejek. wchodzenie za 1 razem.

2. mało lagów( najlepiej brak) mało dc( najlepiej brak)

3. wmiare dużo działających rzeczy.

4. exp/sp x30 lub x10...

Wiem że Zszc teraz odpada... masakryczne kolejki....

słyszałem ze swsro... jest całkiem całkiem...

Opublikowano

Swsro wbijasz za 1 Razem :P Nie mam Lag i dc nowe hosty czasami Check :( Exp x 30 sp x30 drop x 10 chyba skile 120lvl cap 120 Acc 5$ opcia szukaj były juz takie tematy

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Ten serwer spada na psy same lizusy a pax was robi w chuja i bierze od was kase a wy robicie za frajerow i testujecie mu emu on je dopracuje z sse bedzie BajBaj a pax zacznie zbijac kase za swoje pliki i to tyle na temat. A wiec wysylajac donate trafiasz nie do listy honorowych darczyncow tylko do listy honorowych frajerow.Tak naprawde pax ma was wszystkich w dupie przekonalo sie o tym wiele ludzi ktorzy juz tu nie graja

Pozdrawia ZaufajMI

A wiec nie polecam nawet sciagac tego clienta poniewaz serwer jest robiony pod zarabianie.Chyba ze chcecie by frajerami

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Podałby ktoś tutaj do strony sse ?

EliteSilkroad

Nick:Raave_

Level:55 Wizard/cleric

Opublikowano

również nie polecam sse znajomi którzy tam grali dokladnie mi mowili to samo co zaufajmi a tak siemka zaufajmi nie wiem czy pamiętasz ''ADRE''

Opublikowano

Jakbyśmy coś wiedzieli, to byśmy pisali. ;)

@topic Zagraj na swsro 1/2.

Bądź czekaj aż otworzą trzeci serwer.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...