Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zgłoszenie

RochuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgłaszam,żeby usunąć KidModa graczowi AreqPL.Gracz ciągle się bawi,i kickuje bez powodu,jest nie odpowiedzialny i nikomu nie pomaga.Prosze oto żeby mu usunąć KidModa.

Kocham minecrafta

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

Po twojej ilości postów rozumiem że nie grasz na serwerze tak? To skąd możesz wiedzieć co AreQPL robi na serwerze? No chyba że masz jakieś drugie konto na forum i tam zarejestrowaną postać ale wiesz że double acc na forum jest banowane?

@edit

Poproszę dowody ;]

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

Zakładam że to ta osoba, która dzisiaj bez przerwy spamowała, pisała wulgi i za to dostawała kicki, nic innego dać nie mogę (np. mute), tylko kick.

Pozdrawiam

:)
Opublikowano

AreQPL zawsze pomaga więc nie masz co do gadania każdy ci powie że słucha innych graczy...

Jak ja poprosze o TP zawsze posłucha i to zrobi..

To raczej ty powinieneś dostać mute ponieważ spamisz bez powodu wulgami wyzywasz i inne głupie i wkurzające teksty

65994253024037513199.png

sygna max 800 x 200

Opublikowano

AreQ dobrze wykonuje swoją pracę ;>

Można coś więcej do tego dodać? ^^

Jestem pesymistycznym nerdem ;o

motokosygna.jpg

"There is nothing to be afraid of... Virtual reality will rehabilate your mind or eventually your body... You will be alright, I promise... Just concentrate... And trust the music."

mca.png

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

Dowody? Nic takiego się nie działo. Kicki były zawsze z powodem. Cały dzień dzisiaj jestem i żadnej takiej sytuacji nie widziałem.

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

Po twojej ilości postów rozumiem że nie grasz na serwerze tak? To skąd możesz wiedzieć co AreQPL robi na serwerze? No chyba że masz jakieś drugie konto na forum i tam zarejestrowaną postać ale wiesz że double acc na forum jest banowane?

@edit

Poproszę dowody ;]

jak on nie ma napisanego żadnego postu na zapisy do whitelisty

zobacz sobie

sygnaturkan.png

sygnature by replite13

• Dodaj nową pozycję...