Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem kupić silnik na stronie

To jest ukryta treść, proszę

( to nie reklama )

i tu moje pytanie. w czasioe płatnosci pisze taki coś

Przypominamy, iż nie prowadzimy sprzedaży grafik, elementów graficznych czy jakichkolwiek plików graficznych, chyba, że w opisie danego pliku jest napisane inaczej. Grafiki użyte w silnikach pochodzą z różnych źródeł i nie rościmy sobie do nich praw. Służą jedynie w celu prezentacji silnika

co to onzacza ?

test12w.png

Opublikowano

To że ich grafiki są pobrane z internetu i jeżeli używasz tych grafik to spodziewaj się kary :>

Któregoś dnia ten aris też będzie poniesiony do odpowiedzialności bo sprzedaje czyjeś grafiki jako dodatki. Np jakieś tam nowe przedmioty do gry.

Dlatego polecam swoje usługi :) Jest drożej (nie dużo) za to bezpieczniej i lepiej bo uzyskujesz dużo dodatkowych rzeczy takich jak silnik forum zsynchronizowany z grą.

Moje projekty

www.Turos.Net [100%] - Gra przeglądarkowa o tematyce strategiczno-ekonomicznej z elementami RPG. Wcielamy się w wodza jednego z trzech nacji i próbujemy podbić krainę gry.

2 projekt (brak nazwy) [60%] - Gra przeglądarkowa o tematyce RPG i real life. Wcielamy się w mieszkańca fantastycznej wyspy i próbujemy przetrwać wraz z resztą istnień.

http://turos.net/sygnatura.php?id=94

Opublikowano

Ten Aris już z nimi nie współpracuje :P A grafika nie jest sprzedawana jest jedynie do pokazania Skryptów. Nie kupujesz grafiki Tylko skrypt gry.

*Pro Cheater* *Pomoc w Tworzenie własnej gry WWW*

Polski server gry Killing Floor [PL]Killing Floor TOP Server 24/7

b_560_95_1.png

Opublikowano

Tylko że ta strona jest arisa :) No chyba że sprzedał. Ale sprzedawał same paczki grafik. Bodajże do silnika genix sprzedawał za sms'a dodatkowe grafiki ekwipunku.

Moje projekty

www.Turos.Net [100%] - Gra przeglądarkowa o tematyce strategiczno-ekonomicznej z elementami RPG. Wcielamy się w wodza jednego z trzech nacji i próbujemy podbić krainę gry.

2 projekt (brak nazwy) [60%] - Gra przeglądarkowa o tematyce RPG i real life. Wcielamy się w mieszkańca fantastycznej wyspy i próbujemy przetrwać wraz z resztą istnień.

Opublikowano

Czyli jeżeli kupiłbym tam silnik , to nie mógłbym go tak opublikować ? Musiał bym zmieniać grafike , dobrze rozumiem ?

swirus a twoje silniki w jakiej cenie ?: )

Najbardziej zależy mi na silniku gry farmerskiej , bądz sportowej (tenis , hokej lub koszykówka .)

test12w.png

Opublikowano

Skarpetek,Tak, musiał byś zmienić grafikę.

*Pro Cheater* *Pomoc w Tworzenie własnej gry WWW*

Polski server gry Killing Floor [PL]Killing Floor TOP Server 24/7

b_560_95_1.png

Opublikowano

Ta strona nie jest arisa, tylko firmy web-extreme gdzie pracował aris.

On już u nich nie pracuje.

Grafika służy tylko zaprezentowaniu możliwości silnika, piszę przecież jak byk.

Są 2 artykuły prawne które sobie przeczą tak naprawdę, jeden z nich mówi że wolno stosować grafikę, ale tylko pod względem tym że nie będziesz zarabiał na niej nic. A drugi zabrania używania z powodu tego że jest autorską grafiką.

Opublikowano

Skarpetek, napisz do mnie na gg 10148299, bo coś twoje PW nie działa.

Moje projekty

• Dodaj nową pozycję...