Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[AT-I] [Ogłoszenie] Pierwsza Edycja Mpc Art Tournaments Ruszyła!

devju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze sobie radzisz z grafiką, a może Twoje dissy zaginają innych?

Jeżeli jesteś zainteresowany dobrą zabawą, miłym towarzystwem i uczciwą rywalizacją to ten turniej jest dla Ciebie!

Gdzieś za spamem i warnami dochodziły wieści o turnieju organizowanym po raz pierwszy. Były nimi zawody o tytuł Złotych Użytkowników.

Tylko najlepsi mogli zdobyć wymarzoną nagrodę- nie każdy miał na tyle talentu oraz zapału, aby sprostać oczekiwaniom innych userów.

Jednak nie jest to proste- należy pokonać wszystkich wyznaczonych przeciwników i zaimponować pozostałym. Pokaż, że nawet pokonany może czuć się dumnie z tego, iż borykał się z Tobą!

Już dziś zapisz się na Pierwsze Zawody Graficzne oraz Dissowe na naszym forum!

Śpiesz się, miejsc jest tylko trzydzieści dwa...

Mianowicie: W każdej kategorii (tj. graficzna oraz tekstowa) są po 32 miejsca. Za wygranie każdej z nich otrzymuje się Gold Member'a!

Na zapisy macie tylko 2 tygodnie, więc pora się śpieszyć! Po zapisach zostanie zrobione losowanie par, w którym otrzymamy przeciwnika.

Gdy uporamy się ze wszystkimi napotkanymi na drodze odbędzie się wielki finał, w którym wygra oczywiście lepszy.

Cały team FanART, ja oraz Administracja MPCforum życzy Powodzenia!

Kliknij w obrazek, aby przenieść się do danego regulaminu turnieju:

logodtu.pnglogocj.png

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dotychczas oddano mi tylko 10 prac. Czekam na dalsze- wysyłajcie mi je na PW lub GG podane po lewej :).

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Przypominam, że uczestnicy DT mogą bezpośrednio w temacie wklejać teksty- nie trzeba pisać do Mnie o pozwolenie lub coś w ten deseń. Cicho coś tam u Was (diss)

;).

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Jutro upływa czas na oddawanie prac na turniej graficzny, a część z Was jeszcze nie oddała prac. Przypominam, iż:

Nie oddanie pracy jest równoznaczne z walkowerem i dyskwalifikacją.

Prace proszę wysyłać do Mnie na PW lub GG (po lewej) ;).

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Wszystkie prace w pojedynkach zostały opublikowane (oprócz mojej oraz Wiśniowego, z powodu przedłużenia do 17.05) . Wiele osób przeszło walkowerem. Następnym razem, osoby, który nie mają zamiaru brać udziału w turnieju i się zgłoszą, aby robić problemy spotka dodatkowa kara, którą uzgodnię z Administracją <_<.

Wszystkich diss'owców zapraszam do pisania dissów! Zostały Wam tylko 2 dni, a prac jest chyba ze 2 czy 3. W innym wypadku turniej zostanie zamknięty, a osoby, który były aktywne w ostatnim czasie, a nie wzięły sobie do serca moich ogłoszeń zostaną zapewne nagrodzone.

Jeżeli bierzecie w czymś udział, róbcie to na poważnie. Nie traktujcie tego, tak swobodnie.

Pozdrawiam, Red Wolf!

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Zostało już tylko parę pojedynków do zakończenia. Runda Druga pojawi się w dziale już niebawem.

Wszystkie prace z DT oraz GT można umieszczać w galeriach! Zwycięzcom pojedynków pierwszej rundy, gratuluję :).

Ps. Pozostałe pojedynki mogę (nie muszę) zakończyć po czasie, gdyż nie będzie Mnie trochę w domu. Za problemy przepraszam :> .

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Wszystkie pojedynki graficzne oraz tekstowe zostały utworzone!

Proszę o sprawdzenie z kim się walczy oraz oddanie prac na czas lub zawiadomienie Mnie o zmianie terminu!

Tabela Diss'owa:

To jest ukryta treść, proszę

Tabela Graficzna:

To jest ukryta treść, proszę

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Pewnie przed wejściem do tego tematu sobie pomyśleliście: "Oho, znowu nowe ogłoszenie- pewnie opiernicz od Red Wolfa" i się nie myliliście ;).

Dotychczas oddało kilka osób prace na GT, a w DT nikt jeszcze nie napisał dissa, a przecież to półfinał! Graficy mają czas do 12, dziś wieczorem, a "tekściarze" do 26.05.

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Wiele pojedynków zostało dzisiaj zakończonych! Pozostały już tylko dwie pary, z którymi muszę się męczyć xD.

Czekam na pracę Wiśniowego, a potem można głosować (po moim poście) oraz zakończenie daty terminu głosowania u Kronka i Gracjana :).

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Jako, iż jest to pierwsza edycja Art Torunament to zdarzają się wpadki- także Mi. Przepraszam, że zrobiłem zamieszanie z tą dogrywką, ale wydawało mi się to sensownym wyjściem.

Gracjan przeszedł i dzisiaj (lub jutro) powinna pojawić się tabela oraz pojedynki. Za nieporozumienia jeszcze raz przepraszam!

@kiedyś Red Wolf 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Postaram się do jutra rana zaktualizować tabele oraz stworzyć pojedynek finałowy GT.

Głosować na finalistów DT możecie do 18.06, więc nie ma co czekać ;)!

@kiedyś Red Wolf 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pierwszą edycję Art Tournaments uważam za zamkniętą!

Wygranymi zostali: Wredna oraz MakYs- gratulacje!

Z tego miejsca również chciałbym podziękować Sandrze, za przekazanie Mi nagrody, lecz nie uważam, abym sobie zasłużył ;).

Do zobaczenia w następnej edycji!

@kiedyś Red Wolf 

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Trwają przygotowania do drugiej części AT. Temat zostaje przeniesiony do archiwum.

poniewieramy się czlowieku                      

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...