Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolej Na Serwerze Zniszczyła Mój Dom

menthosh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto bawił się World Editorem i założył kolej? Pech chciał że tory przebiegają idealnie przez moj dom i sciely go w polowie. Nie mam do niego dostępu, wraz z uciętą połową domu straciłem wszystkie skrzynie w których miałem kilka stacków trzciny, kilkanaście chlebów (z tego co pamiętam to 18) i nieco ponad stacka redstone, złota oraz lazurytu + jakieś drewno, cobble ale tego mi nie szkoda. Domek był zrobiony z drzewa hebanowego które też jest rzadkie, straciłem naprawdę dużo.

Czy ktoś może to jakoś cofnąć albo dać mi jakieś "odszkodowanie"? Szkoda mi tych surowców, mam nadzieję że rozumiecie.

Tutaj dowody:

20110426131647.th.png 20110426131651.th.png 20110426131654.th.png

Opublikowano

@2UP Sry 150k...i nie ty tam zszedłeś i pisałeś że już bedrock to ja skoczyłem myślałem że przyeżyje a tu lawa 0:0

@UP Ehhh ZerV Myślałem że jesteś troszkę inny ...

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Opublikowano

jezu ludzie dostal kase a wy od razu sie wydzieracie ze wam tez sie nalezy otoz nie dostaliscie tyle na ile zaslugiwaliscie i wiecej nie dostaniecie lepiej przestancie sie wydzierac i idzcie stworzyc cos fajnego na serwerze

742611478555387739101.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...