Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Myśl O Mt2 Us ^^

brayantgk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam kilka pytań do ogarnietych ludzi ^^

Na ktorym s bardizej oplaca sie grac? na New World czy Free Kingdom?

Dacie linki do jakis hackow ktore dzialaja na us?

jak jest z tymi misjami na np 10? co daja 99% zrobie je na 70 lvlu i da mi 99%? ; o

Moze chetni na TSa? Skype? tego typu? (mam lat 15, Dziecko neo off xD)

z checia pogram z kims ^^ (wiem jest temat do szukaniu "przyjaciol" jak wy to okresliliscie ;x)

ja moze napisze czemu od pla odchodze aby zobaczyli inni ze nie warto grac

mialem 3 konta... Sure WP lv 54 (eq +9 15k hp fms 45 sr +9) Ninje Dagger lv 50 (eq +9 przygotowany na bossy Zjawki itp) i buffa 54 lv skille m5

3 rozne e maily 3 rozne hasla typu StQyOaHrY123

zaczalem grac po formatce nie mialem haxow, platny nod32 i do tego robilem logi z hijacka i sprawdzalem ;x wchodze po przerwie jakies hmmm 2-3 tyg (ze spraw osobistych tak dlugo nie gralem) i po kontach ;x

teraz Wp ma 58 (dopiero) noobek expic nie umie a ja tyle pracy wlozylem na te jebane konta -.-

Jezeli macie jakies pytania do mnie zadawajcie je

PRosze bez postow typu

"Oshh Kufa tyle tyh tematuf zakladacje rze to rzal dope sciszka"

Nie pasuje? W przegladarce macie w lewym gornym rogu strzaleczke w lewo... Prosze ja kliknac i zapomniec o tym temacie...

@Edir

juz edita robie -.- Pisane na szybko prosze o wyrozumialosc ; ***

@Prosilbym o podanie fb jakiegos ; ooo i cene malzy i perel

Opublikowano

Bardziej opłaca się grać na New World, krótki opis masz tutaj;

http://www.mpcforum.pl/topic/328810-tutmetin2-us-dlaczego-warto-grac/

Hack;

http://www.mpcforum.pl/topic/329548-tutdlmetin2-us-mhwhnofogdmg/

Opublikowano

Z expem za misje jest tak że chyba do 10-11lv masz 99% expa za polowania, potem od 10-11 do 20-21 chyba masz 90% za nie ;) także nie myśl że do 99lv'la będziesz miał po 90% expa za misje

Opublikowano

to nie daje 99-90% tylko dana ilosc expa np na 5 lvlu dostaniesz 1k expa za misje na 5 lv a na 70 tez 1k za misje 5 lv..

76561198017353072.png
Opublikowano

@UP

Mi chodzi o to ze:

mam 70 lvl a nadal mam polowanie np na 5 lv zrobie te polowanie 5lvl na 70 to dostane 99%?

Ten "multi exp" działa tylko do 20poziomu .

Nie idzie go w żaden sposób zachować, to idzie w ilośc nie w % expa.

Opublikowano

a ja mam jeszcze takie pytanie ( zeby nie zakładać nowego tematu): czy działa jakiś DMG hack na US od z8games ??

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

a ja mam jeszcze takie pytanie ( zeby nie zakładać nowego tematu): czy działa jakiś DMG hack na US od z8games ??

http://www.mpcforum.pl/topic/225705-dl-mixx-hack-by-lubie/

Ten powinien działać, może być z 2010 ponieważ us nie ma tak częstych aktualizacji jak na PL.

Opublikowano

@ up - dzięki. Masz +

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

@Jeawl

Za to ze sie tak udzielasz w temacie masz u mnie + w kazdym poscie ^^

Milo by bylo jak by ktos chcial pograc to zapraszam na skype lub gg

grzesiektgk - skype

6188689 - gg

Opublikowano

Jeżeli będziesz miał 70 lvl i wykonasz misje polowania to dostajesz odpowiednio 99%, a później 90% i musisz dobić te % do lvl. To jest tzw. BUG, działa nadal.

cvsk.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem to New World jest najlepszy

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano
Jeżeli będziesz miał 70 lvl i wykonasz misje polowania to dostajesz odpowiednio 99%, a później 90% i musisz dobić te % do lvl. To jest tzw. BUG, działa nadal.

mylisz sie :) ja na 30lvlu zrobilem i dostalem tylko 0,05% expa :)

Jebać to!

Opublikowano

Osobiście sprzedałem postać, a teraz idę na mythosa zobaczyć co to będzie.

Na razie nie gram, może za tydzień dołączę .

Opublikowano

Scrist coś Ci się pomieszało ;] Co na 70lv zrobiłeś te polowania z lv 1-20 i dostałeś 90% expa? Hah :D gdyby to było to administracja z usa dawno by to usuneła tam team zajmuje się bugami i cheaterami nie to co na pl'u.

Opublikowano

Ja tam wole grac na Free Kingdom. Poprostu wole - jakos lepiej mi idzie nie wiem czemu. Z tymi misjami nie patrzylame (narazie czekam) - niedawno zaczelem grac wiec moze zrobimy cała ekipe?

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

No to mamy juz 3 osoby. Do kilku os sie napisze z mpc i bd wiecej. Mozna by zagrac na FK jinno? TS'a zrobi sie jeszcze ;d

@TOP a co do misji levelowych to nie próbowalem jeszcze ale mam zmaiar i sie okaże

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Chętnie zagram, ale tylko z pewnością, że większość pozostanie na tym serwie dłużej niż tydzień :unsure:

cvsk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...