Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi Na Haku..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam sorry że znowu to piszę ale niejaki Zavetti zamyka wszystkie tematy (pewnie myśli że jest bogiem ) nim przeczyta dokładnie Podkreślam DOKŁADNIE mój problem...A więc tak dzisiaj kupiłem haka od ghbsys. Kupiłem go nie pierwszy raz ....Ale teraz mam z nim problem ponieważ jak właczam c.a z hakiem to są lagi gdy jestem w grze np. z ludzmi albo na ft. Bez haka nie ma lagów na ca ....nie ma też lagów jak właczam menu haka gdy jestem w grze..wtedy smiga normalnie ale jak już wyłącze te menu to zaczyna znowu lagować ..Wcześniej jak miałem tego haka to nie miałem żadnych lagów..Proszę o pomoc i o nie zaykanie tematu przez Zavettiego po 5 minutach bo jakby on miał problem i ja bym mu zamknąl temat to neiwiem czy mu było tak miło ..Proszę o pomoc (aha i nie mam antyvira na kompie) Pozdrawiam !!! :P

Dobrze temat można zamknąć ponieważ dużo osób ma lagi jak używa tego haka

Edytowane przez koenwa ftrg
Opublikowano
Zavetti zamyka wszystkie tematy (pewnie myśli że jest bogiem

Nie myślę, tylko jestem.

Na chuj mamy tutaj pisac to samo co w tatmych tematach? Jest takich 6 i w każdym takie samo pytanie. Ale oczywiście obraza majestatu, bo w moim też trzeba temacie napisac, co nie?

zaykanie tematu przez Zavettiego po 5 minutach bo jakby on miał problem i ja bym mu zamknąl temat to neiwiem czy mu było tak miło

Bez podanej odpowiedzi lub bez celu to nigdy nie zamykam.

Bez haka nie ma lagów na ca

Muter's hack 1.0.1? Każdemu laguje.

@matt

Mógłbym, ale bym tego nie zrobił ;)

Opublikowano

no i widzisz znowu czytasz nie dokładnie bo ja nie używam Muters haka tylko pisze że kupiłem ghbsys ! jak nie możesz mi pomóc to najlepiej nic nie pisz . Czekam dalej na pomoc

Opublikowano

No to kur** przecież Ci napisaliśmy

- wyłącz zaporę systemową

- wyłącz antywira

- zamknij zbędne procesy

- poczekaj aż nexon przestanie coś robić z serwerami

- Nie hackuj ^^

- Jak nic nie pomoże to reinstal CA

A po za tym to Zavowi jakby ktoś zamknął to by sobie otworzył ^^ w końcu jest Kidmoddem to może xD

W sumie ja też mogę sobie otworzyć bo CAP może. hy hy

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Masz takie lagi ponieważ to przez hacka spadają FPS .

Nic na to nie poradzisz .

Dobrze temat można zamknąć ponieważ dużo osób ma lagi jak używa tego haka

Jak uważasz .

Zamykam

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...