Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Jest Jakiś Bot?

DarkLejto23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam pytanie dotyczące gry Łowisko jest może jakiś bot na to, że jak łowie to widzę jaka ryba jest na haczyku?? bo jeśli tak to bardzo bym prosił :) Dużo razy miałem tak, że łowiłem gałązki lub kąpielówki po prostu żeby było widać jaką rybę wyciągam. Jeśli nie ma takiego BOT`a proszę kogoś doświadczonego o zrobienie go :)) Oczywiście daję + !! ;P

Opublikowano

Na rosyjską wersie tej gry już bot istnieje. Trzeba by go tylko jakoś przystosować do naszej, dzikiej wersji xD

Opublikowano

Bot do łowisko na nk jest :) Sam go czasami używam, tylko minus jest taki ze musisz mieć załączoną gre i bota i nie możesz nic innego robić na kompie. Lajtowo wyciąga mi rybki ostatnio nawet 35 kg suma ale nie zapisało się przez te problemy nk z serwerami czy czymś. Troche nie dopracowany ale na spiningu ładnie działa i można szybko zarobić i mieć dużo expa u mnie zrobi czasami 100 tys w kasie i 20-40 k expa na godzine. Nazywa się "Fishbot" ale wątpie że ktoś go na neta wrzucił. Ja go mam od jednego z rekordzistów z top 10 :) gdzie wiekszość chyba tam to boty.

Opublikowano

Jeżeli go używasz, to mógłbyś go udostępnić kilku osobom, albo umieścić go na forum.

Jeśli ma ktoś bota to proszę o udostępnienie ;p.

1325845644-U48159.gifredsto11.pngtreasu10.pngbadge-11.pngbeta-p10.pngtribal10.pngpyroma10.pngsailor10.pngwater_10.png
Opublikowano

Bot do łowisko na nk jest :) Sam go czasami używam, tylko minus jest taki ze musisz mieć załączoną gre i bota i nie możesz nic innego robić na kompie. Lajtowo wyciąga mi rybki ostatnio nawet 35 kg suma ale nie zapisało się przez te problemy nk z serwerami czy czymś. Troche nie dopracowany ale na spiningu ładnie działa i można szybko zarobić i mieć dużo expa u mnie zrobi czasami 100 tys w kasie i 20-40 k expa na godzine. Nazywa się "Fishbot" ale wątpie że ktoś go na neta wrzucił. Ja go mam od jednego z rekordzistów z top 10 :) gdzie wiekszość chyba tam to boty.

I co tak o jeden z rekordzistow z top 10 dal ci go ? Podaj mi na PW dane z nk to cie zaprosze i zobaczymy co tak lajtowo wyciagasz :)

Opublikowano

Zazdrośni bo ktoś ma w wy nie macie :)

Nie dasz to nie spamuj... Pomyliłeś dział Gry Na Naszej Klasie z Pogaduszki?

Pokaż SS z bota to Ci uwierzę...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...