Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Tłumaczenia Pluginów Minecraft By Krzysztofa

Krzysztofa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Postanowiłem spolszczać wszystkie pluginy, jakie mi wejdą pod rękę i je wam tutaj wrzucać :)

Oczywiście w razie błędów wszystko będę poprawiał i naprawiał.

Przed każdym wrzuceniem plugina, zostanie on sprawdzony u mnie czy działa poprawnie.

Mam nadzieje, że pomysł wam się podoba, więc do dzieła !

Lista spolszczonych pluginów:

Jobs

Plugin jest do wprowadzenia prac na serwerze, takich jak np Drwal, który zcina drzewa i potem sadzi sadzonki, oczywiście w czasie pracy awansuje się na następne

poziomy, oraz coraz większe wypłaty :)

DOWNLOAD:

http://www.multiupload.com/GXTJ1WO7R0

SKAN:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=b1fe2900d7c5c4c546ed3929ce8b2633f4310bbf8f71722a986e51c66e6cbba3-1303786696

Wszystkie spolszczenia sam robię, więc jeżeli chcesz abym jakieś ci spolszczył, napisz w komentarzach jaki to ma być plugin, a ja być może go spolszczę.

Aha dodam, że to są pełne spolszczenia plików jar, jak i plików konfiguracyjnych, zależy od plugina.

Postaram się jak najszybciej wrzucić więcej moich spolszczeń :)

Pozdrawiam Krzysztofa :)

Estetyke tematu poprawię w przyszłości jak będzie więcej na to czasu :)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano
Dziwne gdy wpisuje /jobs join np Koparka pisze ze komenda jest popsuta i niedziala poprawnie inne komendy dzialaja normalnie napewno wszystko dobrze wgralem !

heh mi normalnie działa /jobs join itp

coś musiałem źle zrobić, chociaż sam nie wiem co to mogło by być ;P

|<|®Krzysztofa®|>|

Gość TheMorteMaster
Opublikowano

Możesz spolszczyć AutoSave? jak coś link :

http://forums.bukkit.org/threads/admn-autosave-v1-2-6-automatic-world-saves-684.4316/

Opublikowano

@Up

Nie jestem pewien ale jeżeli są to pliki foramtu .class to programem InClassTrans.

@Topic

Ciekawy acz kol wiek nie skorzystam z tego tematu ale plusik idzie.

ani2k.gif

Krytykuję Wszystko Co Napotkam.

Zbieram plusy

Jeden Klub, Wiele Marzeń, Miliony Kibiców.

Opublikowano
Spolszczylbyś te pluginy ktore masz na serverza, te co wstawiales na MPC? Z gory dzieki.

Może w miesiąc bym to spolszczył :D

to dużo jest roboty z pluginami, więc powoli ziomek xD

|<|®Krzysztofa®|>|

Gość TheMorteMaster
Opublikowano

Mógłbyś jeszcze npctrader? bardzo mi potrzebne:

http://forums.bukkit.org/threads/econ-npctrader-v1-1-2-the-full-featured-localized-shop-system-612-677.4232/

Opublikowano

Możesz jeszcze spolszczyć komendy. Ja na razie sobie 3 na swoich plikach spolszczyłem, i w sumie to nie ma sensu bo jak wyjdzie nowa wersja i będzie inny kod to wszystko odnowa trzeba spolszczać.

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano
Możesz jeszcze spolszczyć komendy. Ja na razie sobie 3 na swoich plikach spolszczyłem, i w sumie to nie ma sensu bo jak wyjdzie nowa wersja i będzie inny kod to wszystko odnowa trzeba spolszczać.

Nom fakt, wyszły nowe aktualizacje i kilka moich spolszczeń poszło w dupe :)

heh, no ale i tak mi się nudzi to mogę na bieżąco spolszczać, bo w sumie to szybko mi to idzie xD

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Odświeżam, noi mówie wam, że spolszczenia się troszkę opóźnią z powodu przyczyn osobistych, nie miałem czasu po prostu :P

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Sorki, zapomniałem znowu o tych spolszczeniach, może jutro się za to wezmę i spolszczę o to co prosiliście :)

Wybaczcie, ale dużo mam na głowie ostatnio :P

|<|®Krzysztofa®|>|

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Ej, a ten plugin jobs dziala na minecraft 1.6.6? A jak tak to jak go zainstalowac, co wpisac do Permissions?

64postow.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...