Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Fps, Wydajny Sprzęt

hafexo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z płynnością gry

Mój sprzęt to

AMD Phenom x3 3x 3.2ghz

2gb DDR2

Asrock a780gxh

ATI Radeon HD5870 1gb

zasilacz ocz mxs 500w

gram na full hd z wszystkim na max, i mimo że taki cod mw2 mi chodzi bez żadnej sciny na spokojnie 60fps, to w combacie czasem fps potrafią ostro zleciec w dół

najczęściej jak gram na fireteamach (bez jaraczki), albo na dużych mapach typu waverider. Często jak zaczynam strzelać z smg i sie pojawi z 5 postaci to zaczyna plynnosc leciec w dół no i wiecie jak to sie konczy.

dodam że posiadam Windows 7 32bit

może w tym tkwi problem? czasem również gra mi się potrafi sama wyłączyć np podczas ładowania mapy lub wchodzenia w lobby

nie korzystam z żadnych hacków, mam antywira i zadnych wirusów, zbedne programy powylączane.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Specjalista
Opublikowano

Myśle że to wina zaspamowanego komputera. Jak włączasz CA to powyłączaj troszke tych aplikacjii (gg,ipla itp)

A co do tych wyłączeń to normalne jest. Czasami nexona crashuje. pRzykładowo jak dochodzisz do kogoś z listy znajomych często wyłącza Ci gre. A ładując mapę rzadziej się zdarza, ale jak dużo ludu gra to tak.

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Nie jesteś sam .

Powiem ci tylko tyle iż to nie wina twojego komputera .

NEXON coś zjeb*ł po ostatnich updatach .

Tak jak ja mam że ludzik przed update biegł mi 10 sekund teraz biegnie 5 minut.

Może kiedyś naprawią .

9368_gold.png

Opublikowano

NEXON nie chce dopuścić do wiadomosci ze do tej gry są cheaty

i faszeruje te gre bez przerwy anty hackami i hackshieldem

dodaja do samej rozgrywki zabezpieczenia wszystko i w dodatku aktywne całą gre

co chwila pamiec gry jest skanowana przez HS i sie dziwic ze sa lagi... jak wydaje mi sie ze wiecej zasobów

pobiera sam system anty hakerski ich niz gra :D

pamietam jak ta gra dopiero wyszla jak smigalismy to co ty ani 1 laga a bylem na starej maszynie jeszcze smigalo pieknie kurde gra wysmienita

potem narodził sie Gordon.... i widzisz co sie stalo

to wina gry nie twojego PC

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

czasem to jest nie do zniesienia, kurde gram nagle z dupy mi fpsy spadają, nie moge kontrolować recoila no i dead, albo mam fantastic i nie moge najechac celownikiem bo mi przycina. Na takim sprzęcie jak mój bez problemu powinno być przyjamniej 80fps.

Nie wiem czy to może nie wina Windows 7 i nowszych kart graficznych? O ile wiem to LichTech Engine jest bardzo stary, a nexon nic z nim nie robi przez co nie jest w pełni kompatybilny z nowym sprzętem?

Jak grałem na windows xp to miałem wiecej fps

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...