Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po skoku tych cen w górę przestałem grać na PL ale chciał bym wrócić i nie wiem czy warto czy się polepszyło czy pogorszyło więc liczę na sensowne odp.

Dzięki za odp.

Mam jeszcze jedno pytanie teraz jakie są ceny?

KD+4 Kamień Duchowy , Ku Zasadzka, Aura K.K ,Fms ?

Serwer mnie nie obchodzi

sygnature.png

Opublikowano

Na razie nie ma co wracać jeszcze , nadal było by trzeba zakupić yang przez allegro na start.

Szybko się te ceny nie zmienią , a na pewno nie tak szybko jak w jednym momencie poszły w górę.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Yangi na allegro teraz są po 3zł za 1kkk.

Ceny skaczą cały czas, a team nawet nie chce zwiększyć max ilości yang w eq.

Nie ma sensu grać na PL, za to polecam Ci grę na US, kilka uzasadnień

-5% to boty a nie na odwrót.

-Mili, przyjaźnie nastawieni ludzie(bardzo pomocni).

-Niskie, nie zmieniające się ceny(np. aura miecza KU. 1kk, cena stoi już od ok. roku)

-Za misję do 10poziomu dostajemy po 99% doświadczenia, natomiast od 10do 20 po 90%, co może ułatwić nam wbicie charów na "farmboty".

-Co miesiąc, jest wybierany gracz na Króla, społeczność serwera wybiera go, głównie aby mógł teleportować wszystkie osoby które expią na v2 za free.

-Tanio możemy dostać wysoko wybonowany ekwipunek, ze względu na niska cenę w "IS"-item shopie.

-Kamień Duchowy za jedyne 50K, więc tóż po wbiciu skilli na G, całą resztę można powiedzieć mamy "za free".

-Możliwość kupna pierścionków expa (1h) oraz rękawic złodzieja (1h).

-Bodziami nie da się handlować, natomiast bardoz łatwo zdobyć je z misji, oraz magiczny metal, który również do zdobycia jest za następne wykonywane questy/misje.

-Dorobić możemy się bynajmniej szukając metinów na m2, pewnie zapytasz "Jak to, przecież ktoś ciągle penie tam siedzi"

Otóż odpowiadam, mało kto wie tam, że jest takie coś jak "zoomhack", mało tego, mamy aż 12CH do wyboru na jeden serwer, co daję nam pewny loot!

-Na serwerze gra bardzo dużo Polaków, jeżeli chciałbyś liczyć na pomoc, z chęcią w wolnej chwili postaram się Ci pomóc, wystarczy, że napiszesz do mnie na PW!.

-Mało tego, również jest sposób na SM

Pełna wersja tuta by me;

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Narazie nie ma co wracaćna pl'a.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

zauważyliście że na plu gra dużo mniej osób niż kiedyś, ale mają pewnie straty na IS chuj im w dupę jak się nie umie zapanować nad botami to takie są skutki że na plu kto nie kupi yang na allegro to sobie nie zagra

65994253024037513199.png
Opublikowano

Po co wydawac kase na Yangi ? Wystarczy zrobic dropka dropnac kilka dobrych Ku i juz jest na poczatek kasa u mnie na phantos

Aura : 200kk-300kk

Kamyk: 1,5kkk-2kkk i więcej

Wir: 70kk

Berserk: 70-100kk

KD Speeda+4: 500-800kk

Bodzio : 250kk

Tanio nie jest ale na tym też można zarobic 2 x KD Speda+4 i jest ponad 1 kkk

Opublikowano

Racja jeśli chcesz wracać na .PL to musisz być uzbrojony

a ) w cierpliwość do zarabiania i noobków lub

b ) w kasę na mniej więcej dobry ekwipunek

Opublikowano

Miesiąc temu bodzie za 10kk, a teraz już 250kk. No nieźle.

Team nic nie robi ku temu, aby coś z tym zmienić.A teraz wyobraźmy sobie, że ktoś nie ma kolegów ani allegro i ma sobie poradzić z takimi cenami.

Niech podzielą wszystkie yangi na :10 czyli jak ktoś ma teraz 2kkk to będzie miał 200kk, a jk miał 200kk to by miał 20kk, może to by pomogło.

Opublikowano

zauważyliście że na plu gra dużo mniej osób niż kiedyś, ale mają pewnie straty na IS chuj im w dupę jak się nie umie zapanować nad botami to takie są skutki że na plu kto nie kupi yang na allegro to sobie nie zagra

forum o czitach i piszesz bzdedy ze boto zbanowac nei ujmieja gz inteligencji zreszta sami uzywaliscie botow i marudzicie ze chinole sa madrzejsi niz Gm

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...