Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]Minegothic(Rpg) Pół Realne Średniowiecze

Epicki.!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Chcę wam przedstawić nasz nowo założony Serwer, na prywatnym hostingu(domowym).

Jest to serwer RPG, który odbywa się w bardzo kanciastym świecie zwanym Minecraft. Mamy tam Gildie lub jak kto woli Frakcje, Bandy/Zgraje które ze sobą walczą lub utrzymują pakt pokojowy. Cała gra polega na tym że wszystko odbywa się jak najbardziej (Przybliżenie) do Realiów tamtych czasów.

Jeżeli chciał byś z nami pograć, musisz napisać podanie na forum i dostać się na WhiteList.( Musimy wiedzieć że ci zależy, mieliśmy bez WhiteList i rozjebali nam cała mapke, ponieważ na razie pracujemy nad Pluginami i nowym serwerem, mamy już hosting płatny)A naprawdę warto wysilić 4 minuty i dostać się do naszego grona. A kto wie może to będzie najlepszy Serwer w Polsce, nie mamy zamiaru przestawać się rozwijać, idziemy ciągle do przodu.

Serwer jest Non Premium i bez Hamachi(Nie 24/7,ale to do czasu gdy ogarniemy jak wrzucić na założony już płatny host, niewyspecjalizowany do tej gry. Chętnie przyjmiemy pomoc)Kontakty: Skype: radzio_dab ///gg:13804674 i oczywiście forum

Strona, aby grać musisz napisać podanie na niej że się nam przydasz i nic nie będziesz działał wbrew regulaminowi.

www.minegothic.Xaa.pl

Niedługo kilka filmików z naszej rozgrywki.

logo.png

Przykro mi NIE BENDE pracował z Dziećmi. SERWERA NIE MA I NIE BĘDZIE

Podziękujcie panu Dawidowi to jego Skype : japierdolekurwamac.

Powód dawał sobie rzeczy na give potem popłakał i mi dał Bana, dziękuje i przepraszam jeżęli ktoś sobie zrobił nadzieje.

Opublikowano

Serwera nie polecam, maszynka im laguje i zwalają na graczy ... zalogowałem się w trakcie wielkiego laga i dostałem za to bana ...

A to info dla administracji tego Serwera:

1 osoba nie może zlagować całej gry ... to w kompie gdzie jest serwer są lagi ...

osoba zlagowana ma laggi tylko u siebie a inni zwyczajnie grają ...

nie wiem co wy robiliście wtedy że takie lagi były i nie chce wiedzieć(unbana też nie chce)

Tak jak psiałem wcześniej SERWERA NIE POLECAM

A tutaj Link do wcześniejszej prezętacji, w 1 poście idealnie określiłeś serwer:

http://www.mpcforum.pl/topic/341569-server-minecraftminegothic/

Opublikowano

Serwera nie polecam, maszynka im laguje i zwalają na graczy ... zalogowałem się w trakcie wielkiego laga i dostałem za to bana ...

A to info dla administracji tego Serwera:

1 osoba nie może zlagować całej gry ... to w kompie gdzie jest serwer są lagi ...

osoba zlagowana ma laggi tylko u siebie a inni zwyczajnie grają ...

nie wiem co wy robiliście wtedy że takie lagi były i nie chce wiedzieć(unbana też nie chce)

Tak jak psiałem wcześniej SERWERA NIE POLECAM

A tutaj Link do wcześniejszej prezentacji, w 1 poście idealnie określiłeś serwer:

http://www.mpcforum.pl/topic/341569-server-minecraftminegothic/

Kolego, jeżeli ci się nie podoba, to żegnaj. Mamy hosta na 10 osób (narazie)Wtedy było 20. A ten co ci dał bana już nie ma Admina. Ma tylko Hoster i Ja.

Niedługo nie będzie lagów, narazie zbieramy ekipę. Czy ci się to podoba czy nie. Nie masz podstawy do krytykowania naszej pracy. Narazie się rozwijamy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...