Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skarga Na Dwd99

OrzechMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o wydanie kary użytkownikowi DwD99 który mnie obrażał tylko dlatego że chciałem za działkę 15k co go bardzo zdenerwowało.

Dowody (SS'y):

5x6s0g70ggl8_t.jpg

z3ezemcaarai_t.jpg

Było tego więcej ale na czacie jest taki "ruch" że nie zdążyłem SS'a zrobić.

Mam nadzieję że dostanie on karę bo problemy można rozwiązywać bez takich tekstów.

Jeśli to czytasz to pewnie gdzieś tutaj u góry jest mój post. Pewnie jest on bezsensowny i nic nie wnosi do tematu bo ja nigdy nie mam nic ciekawego do powiedzenia. Jeśli nadal to czytasz to chyba nieźle Ci się nudzi bo przecież tu nie ma nic ciekawego. Zainteresował Cię ten mój bezsensowny tekst ? Chyba nie ale widać bardzo się nudzisz bo nadal to czytasz. Jestem zwykłym urzytkownikiem tego forum i nikomu nie zabraniam czytania mojego podpisu ale jesteś pewien że chce Ci się to czytać? No ale jak już tyle przeczytałeś to przeczytaj do końca bo jeszcze tylko kilka słów. A właśnie, jeśli znalazłeś błąd w tym tekście za pierwszym razem jak go czytałeś to muszę ci powiedzieć że to nie lada wyczyn. Wielu przed tobą to czytało i go nie znalazło. To chyba na tyle.

Zbieram Plusiki

Daj jednego (+)

Opublikowano

Jezu zesrasz się? Wkurzyłem się bo za malutkie pole chciałeś 15 tyś euro ......

Poniosło mnie.

Po za tym kupiłem za 13 tyś dwa razy większe pole dziękuje do widzenia.

nfsw_DANIELS231.png
Opublikowano

Ale obraża mnie, zobacz na screeny, "pojebańcu" a jak ja potem napisałem do niego "ty debilu" to dostałem kicka tak? Wielka mi sprawiedliwość. To była cena do ustalenia, więc od razu się nie rzuca "spierdalaj" tylko się pisze że nie albo coś w tym stylu. Ale od razu do mnie "pojebańcu"? Nie znam się jakoś super extra na cenach a już tym bardziej na cenach działek, więc trochę kultury.

Jeśli to czytasz to pewnie gdzieś tutaj u góry jest mój post. Pewnie jest on bezsensowny i nic nie wnosi do tematu bo ja nigdy nie mam nic ciekawego do powiedzenia. Jeśli nadal to czytasz to chyba nieźle Ci się nudzi bo przecież tu nie ma nic ciekawego. Zainteresował Cię ten mój bezsensowny tekst ? Chyba nie ale widać bardzo się nudzisz bo nadal to czytasz. Jestem zwykłym urzytkownikiem tego forum i nikomu nie zabraniam czytania mojego podpisu ale jesteś pewien że chce Ci się to czytać? No ale jak już tyle przeczytałeś to przeczytaj do końca bo jeszcze tylko kilka słów. A właśnie, jeśli znalazłeś błąd w tym tekście za pierwszym razem jak go czytałeś to muszę ci powiedzieć że to nie lada wyczyn. Wielu przed tobą to czytało i go nie znalazło. To chyba na tyle.

Zbieram Plusiki

Daj jednego (+)

Weteran
Opublikowano

Okey, nie zauważyłem tego SSa na dole.

Niech będzie ban 3 dni, czy poniosło czy nie, kara musi być żeby cię kiedy indziej nie poniosło.

Opublikowano

Dziękuję za sprawiedliwość. Temat do zamknięcia (chyba)

Zbieram Plusiki

Daj jednego (+)

Opublikowano

Witam!

Jeszcze raz!

Chciałbym dodać szczegóły tego wszystkiego i wytłumaczyć moje zdenerwowanie!

Do gracza OrzechMC nic nie mam.

Zaczeło się tak:

Proponował kupno działki ja byłem chętny!

Pokazał mi dość dużą działkę za 15 tyś zgodziłem się jak będzie przy tym moderator.

Zawołaliśmy Virusa.

I dowiedziałem się że dostane tylko połowe tego terenu!

Więc ja mu na chatcie że mogę mu 10 tyś max.

A ten do mnie Skarge na forum złoże zaraz mod'a zawołam....

I zaczeła się kłótnia i no i mnie wtedy poniosło tak to się skończyło ale pan OrzechMC nie raczył pokazać na screenach co działo się wcześniej.

nfsw_DANIELS231.png
Opublikowano

Omg, miałeś dostać cały teren ale $zArY wkręcał ViruSa i dostałeś mniejszy, potem ci zdjął cuba i mi dał już normalnie. Trzeba było chwile poczekać a nie burzyć się od razu. Sytuacja zresztą jest nieważna, napisałeś do mnie "pojeba*cu"? Napisałeś. Więc nie ma o czym gadać

Zbieram Plusiki

Daj jednego (+)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...