Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiecej Modów

Buble Master

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, pisze bo na serverze brakuje modów, czasami wgl nie ma jest nie ogar ludzie piszą do kid modów żeby im dali Cuby, grozą skargami ale przecież Kid nie moze dać Cuboida... Bluzgają itp. Szkoda czasu na screeny jak zbanujemy jednego a zostanie 6544... Więc może Ci Kid Medatorzy który są teraz, wybierzcie ich na Modów. Bo z Tego Co wiem są już dość długo Kid'ami między innymi ZerV długo juz jest ale mało modów. Więc, wracając do tematu wybrać nowych modów i nowe osoby na kid moda, bo to co Odpie... Odwala Brzydal to jest nie porozumienie, a modów wciąż brak. Dzięki za uwage, nie dawać minusów "eeee Niech nie majom moduf bo ja chce być !" Pozdrawiam wszystkich normalnych graczy i osoby którym zależy na serverze

Opublikowano

Od Demonicala Wara daleko.

Wczoraj zapierniczał jak wół, a Ty mówisz że nic nie robi.

Xau też.

" ! Xau podskoczysz do mnie Cube?"

Czekam 10 sec Xau stoi koło mnie i pyta o Co chodzi. Tak samo w przypadku Demonicala.

Sygnatura.

Opublikowano

@3UP Xau...ale ty dodajesz kidów..którzy nie wiadomo co zrobili np. Arokoso ja do niego nic nie mam spoko ziomek sięwydaje ale starałem się 10000razy bardziej i 1000razy dłużej grałem a totalna olewka...nie kumam tego troszkę..Czy tutaj wybieranie modów/kidów polega za przeproszeniem na lizaniu dupy czy na czymś jeszcze??

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Opublikowano

Brzydal :

- Zadko kiedy sie pojawia

- Jak sie pojawi to Afczy

- Jak sie pojawi to sobie buduje lub wkur.. rza ludzi

- Nic nie robi, TP/Add WL / Pomoc Graczą.

Kto go wybrał... ?

Też mam miasto siedze na tym servie długo, wczoraj od rana do 1 w nocy jak i przed wczoraj w sumie Xaulin mi w nocy Cuby robił to wie.

Ale, jak wejdzie na server jeden mod to przyjdzie durgi. Odejdzie jeden odejdzie 2 i modów nie ma, nie ogar na serverze, dzieciaki placza bo Brzydal płapke zrobił

stracili EQ, Bluzjgają na siebie, nikomu nie chce się robić ss'ów bo nawet jeżeli są ss'y to Zadko kiedy dostaje bana ponieważ moderatorowi się nie chce dawać bana ;>

Potem w Dziale jest spam [skarga] " Bo mi ktoś dirta i kfjatka z pżet domó wzioł a ja akórad na Kóbojda zbięrałem"...

- Więcej modów

lub

- Mniej modów, ale modzi z dużą wydajnoscią.

Sygnatura.

Weteran
Opublikowano

Brzydala ja nie wybrałem, a jeśli chodzi o jego pułapki to nie ma takowych w regulaminie, więc za to nie mogę dać bana, a jeśli zadziałam na własną odpowiedzialność tzn. nie zgodnie z regulaminem, to się zazwyczaj źle dla mnie kończy.

Opublikowano

Brzydal :

- Zadko kiedy sie pojawia

- Jak sie pojawi to Afczy

- Jak sie pojawi to sobie buduje lub wkur.. rza ludzi

- Nic nie robi, TP/Add WL / Pomoc Graczą.

Kto go wybrał... ?

Też mam miasto siedze na tym servie długo, wczoraj od rana do 1 w nocy jak i przed wczoraj w sumie Xaulin mi w nocy Cuby robił to wie.

Ale, jak wejdzie na server jeden mod to przyjdzie durgi. Odejdzie jeden odejdzie 2 i modów nie ma, nie ogar na serverze, dzieciaki placza bo Brzydal płapke zrobił

stracili EQ, Bluzjgają na siebie, nikomu nie chce się robić ss'ów bo nawet jeżeli są ss'y to Zadko kiedy dostaje bana ponieważ moderatorowi się nie chce dawać bana ;>

Potem w Dziale jest spam [skarga] " Bo mi ktoś dirta i kfjatka z pżet domó wzioł a ja akórad na Kóbojda zbięrałem"...

- Więcej modów

lub

- Mniej modów, ale modzi z dużą wydajnoscią.

Cała prawda masz plusa...

@Topic: Trzeba dotrwać do końca ich próbnego okresu... Zapewne moda dostanie ZerV i Expik...

Nothing to do here.

Opublikowano

Xau Ja nie wymuszam...mówicie all że przekupuje..ale jak ktoś inny dawał kasę to było pro a na serwerze...siedzę ostatnio bardzo często np. dzisiaj i w piątek całą noc...

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Opublikowano

A ja dam Ci plusika, MenthoshQ, tak dla równowagi ;>

Ja patrzę na to prosto - skrócić okres próbny kidów i wywalić tych marnych modów ;x

Jestem pesymistycznym nerdem ;o

motokosygna.jpg

"There is nothing to be afraid of... Virtual reality will rehabilate your mind or eventually your body... You will be alright, I promise... Just concentrate... And trust the music."

mca.png

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

Marnych, czyli tych obijających się ^^ Przykład?

Relax ;x

Jestem pesymistycznym nerdem ;o

motokosygna.jpg

"There is nothing to be afraid of... Virtual reality will rehabilate your mind or eventually your body... You will be alright, I promise... Just concentrate... And trust the music."

mca.png

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

Dobra, i tak nie ma sensu pisać tutaj, bo Administracja nie podejmie żadnych kroków w kierunku tematu na który teraz pisaliśmy.

Nie piszcie już nic bo to i tak nie pomoże.

Niech Demonical sam zapiernicza przy 120 osobach.

Pozdrowienia dla Demonicala.

Sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...