Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected] Sirosix'S Public V8.8.1 * Death Kill*

mario409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaraz sprawdzę czy hack działa i dam edit, ale z góry leci +

@edit: hack działa jest to wersja 8.8 ale co dziwne w oknie jest pokazany link do download'u wersji 8.7 ale to pewnie dlatego, że sirosix jeszcze nie zdążył tego zmienić. Hack trochę laguję ale da się wytrzymać jednak polecam wersję 8.7.1 nie laguję a ma te same opcję.

Dożucam screen że jest w oknie link do download'u wersji 8.7

nie mogę dodawać zdjęć w takiej rozdzielczości dlatego daje link:

http://img90.imageshack.us/i/screen1uf.jpg/

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Nie edytowałem post'a bo już za dużo tam tego. Właśnie zauważyłem że scan'y nie działają zaraz wstawię nowe

@edit: żadna strona do skanowania mi nie działa

Proszę kogoś o dodanie działającego scan'a.

Z góry THX

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

szukasz injectora jest nawet temat na stronie i jak masz np. DLLKA o nazwie 123 to injectora którego ściągnąłeś też nazywasz 123 i odpalasz injectora i grasz

Zbieram +

Opublikowano

Death Kill - Automatycznie Cb zabija. np. tak jak na dinarbot, dlatego radziłbym tego użyć i wyłączyć.

Pomogłem? Daj plusa. To aż tak nie boli.

TopaźHack D3D v.1.0.0

xxxepean110xxx.gif

Opublikowano

Jak załączam telekilla i wszystkich po kolei killam to po paru rundach mi crashuje... Wy też tak macie??

Nie . Chyba ,że na unl.ammo jedziesz to się nie dziwie ; )

Opublikowano

Lool nadal mi działa po update^^ nie wiem jak u was.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...