Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam Authorization Failed-Już Nie.

Main"two

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć drodzy forumowicze. Wiem że dużo osób lubi troszkę poczitować. Nie zaprzecze bo przez to wpadłem na rozwiązanie tego problemu. Trochę angielskiego i jest fajnie. Gdy wyświetli nam błąd ''Steam Authorization Failed'' jesteśmy załamani że 6h do tyłu.(uczcie się

xD ;]) Ale mam na to sposób własnej roboty. Proszę o nie kopiowanie tego na inne fora chyba że zostawicie swwet podopisek @MR.BIODRO. A więc:

[Cofiguration]

Server=server.alteriw.net

WebHost=auto

Nickname={Twój-Nick}

HackWarningShown=True zamiast ''TRUE'' wpisujemy "FALS"

[Dynamic]

Później pozostaje nam tylko na nowo przepisać zdanie ""I am aware of the repercussions of cheating, and will do my utmost best to ensure I do not cheat."

I hackujemy dalej ;o Czasem reset modemku się przyda po tej czynności jak nic nie ruszy. Ja osobiście uczulam od czitowania ale sam czasem to robie. Mam powód. Gdyż miałem 2 konta STEAM i gdy nie bawiłem się w hacki to dostałem BAN'a. A tutaj czasem się pobawie jeżeli chcecie injector i hack w .dll piszcie na PW. Pozdro mam nadzieje ,że pomogłem i że nikt tego marnie nie skopjuje i powie że sam to wymyślił. ;];]

Jest to w pliczku o nazwie alterIWnet Typ: Ustawienie Konfiguracyjne. ;] Enjoy. To zdanie ''I am aware..." możecie przekopiować ;p

Opublikowano

Podstawowe pytanie, trzeba zmienić na FALS czy na FALSE? Pamiętam, że kiedyś zmieniałem na FALSE ale nic nie dało, nie chce teraz próbować z FALS bo musiałbym zrobić SAFA, jak nie zadziała to 6 godzin z głowy :O

Opublikowano

A ja najpierw wyjaśnie kod :

Server=server.alteriw.net (lista serwerów z kąd ją ma pobierać)

WebHost=auto (host serwa)

Nickname={Twój-Nick} (nick w grze to aler ivnet congfigure)

HackWarningShown=True zamiast ''TRUE'' wpisujemy "FALS"

True czyli wyświetlanie błędu podczas cheatowania

fals nie wyświetlanie xD

A tak to nie przydatne są hacki lepsze no ale cuż ja ci nie dam nic

xD

mca.png

Sygnatura wykonana przez tego użytkownika(KLIKNIEJ W TEN NAPIS)[/center]

Opublikowano

Pewnie specjalnia tak zrobili, żeby każdy pierwszy lepszy sobie nie wpisał "false", mądrze to pomysleli

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg

Opublikowano

A teraz mam wiadomość "You have been baned from Modern Warfare 2" xdd o.O Ale nie przez to tylko dziś troszkę nadużywałem tego świństwa wbił koleś myślałem że żartuje ale nie. ;d ;o

Opublikowano

Zmień sobie xuid, ja np. zmieniłem sobie maca w biosie i mam całkiem inny xuid. Na laptopie już mi zbanowali jedno xuid, mam jeszcze drugie(dwa adaptery). Dziwne, że nie zbanowali ip xD

Opublikowano

Witam. Dostałem pewien czas temu bana ale robiłem format i wszystko grało dalej ale kiedyś wyczytałem na forum unbana i grałem na nim. jak założyli pb nie mogłem już w ogóle grać a wiec zrobiłem format tylko tym razem to nic nie dało dalej mam bana. zrobiłem tak jak piszesz tutaj ale nic to nie dało. Ma ktoś jakiś pomysł jak to zrobić żebym mógł dalej grać? proszę o pomoc. Z góry Dzięki

Opublikowano

Trzeba ten xuid zmienić ja czekam aż mi kumpel odpowie brucie poźniej ciebie wspomoge. Ten ban jest na IP i na MAC a xuid się z tym wiąże.

Opublikowano

Witam. Dostałem pewien czas temu bana ale robiłem format i wszystko grało dalej ale kiedyś wyczytałem na forum unbana i grałem na nim. jak założyli pb nie mogłem już w ogóle grać a wiec zrobiłem format tylko tym razem to nic nie dało dalej mam bana. zrobiłem tak jak piszesz tutaj ale nic to nie dało. Ma ktoś jakiś pomysł jak to zrobić żebym mógł dalej grać? proszę o pomoc. Z góry Dzięki

Bo ten tut nie mówi o tym jak się odbanować. Jeśli rzeczywiście masz bana na xuid, to musisz użyć aiw ban evade, jeśli ci niedziała, to musisz hardware'owo zmienić adres mac na stałe tak jak ja to zrobiłem. Niezawsze jest to jednak możliwe lub bardzo trudno znaleźć cokolwiek na ten temat.

W przypadku gdy masz płyte główną z chipsetem nforce i używasz do połączenia z internetem wbudowanej karty sieciowej, zmiana mac jest prosta, na dyskietke startową kopiujesz awdflash i plik bin z obrazem biosu(dalej nie będe pisał bo nie ma sensu, jak ktoś ma nforce'a to moge to dokładnie opisać.

Jeśli masz sieciówke intela, to można użyć programu eeupdate(też uruchamia się z dyskietki startowej).

Do niektórych płyt asrocka dołączany jest program do zmiany adresu mac.

Do kart realteka opartych o układy 8019, 8029 i 8139 też są dostępne programy do zmiany adresu mac.

Najpierw jednak radze założyć temat na alteriw.net i zapytać się, czy xuid jest zbanowane. Można też w konsoli mw2 sprawdzać co się dzieje, jeśli od razu nagle wyskakuje Disconnecting from to znaczy że xuid jest zbanowane. Ważna informacja, jeśli wyskakuje you have been banned.. to zbanowane jest ip i xuid, jeśli to nie wyskakuje, a jedynie Steam Authorization Failed to zbanowane jest tylko xuid.

Jeśli nie możesz użyć żadnego z powyższych sposobów, to polecam dość tanie rozwiązanie, kupno karty sieciowej, nowa karta=nowy mac=nowy xuid. Najlepiej kupić jakiegoś intela pro/100 lub realteka z układem 8019, 8029 lub 8139, dzięki czemu będziemy mogli sobie zmieniać bez problemu adres mac a co za tym idzie xuid.

Co do ip, to jesli ktoś ma zmienne to nie ma problemu, ze stałym to już większy problem, najlepiej poprosić dostawce internetu o zmiane ip, albo można użyć programu hotspot shield(nie wszystkim działa) lub ghost vpn(nie sprawdzałem).

Opublikowano

mam neostrade i liveboxa połączonego wi fi i nie wiem co i jak zrobić. proszę pomocy.

Zrestartuj modem czy co tam masz i powinno ci się zmienić IP. Łączysz się z liveboxem przez wifi tak? W takim razie podłącz się kablem i w menedżerze urządzeń wyłącz karte wifi i powinieneś mieć inne xuid

Opublikowano

Wyinstalowałem wszystko i podłączyłem przez kabel i zainstalowałem od nowa ale to nic nie dało.

Wymieniłem nawet modem i dalej jest ban. Myślałem że jak będzie inny modem to inne xuid ale nie pomogło.

Sprawdzałem xuid na jednym i drugim modemie jest takie samo niby

Już nie mam pomysłu co zrobić żebym mógł grać.

Jeszcze mimo tego dzwoniłem do tp o zmianę xuid to mi powiedział że nie ma czegoś takiego jak zmiana xuid. Jest to automatycznie na lini ustawione

a ip zmienia się co 24 godz.

I wszystko jasne udało się zrobić. Wystarczyło zrobić unbana i w ustawieniach napisać fals tak jak kolega pisał. I można grać swobodnie na każdym serwerze.

WIELKIE DZIĘKI ZA WSZELKĄ POMOC

Opublikowano

Witam. Mam problem otóż gdy wbijam wczoraj do gry oczywiśćie alterIWnet w menu wyskakuje mi takie coś : Błąd: Zostałeś zablokowany w Modern Warfare 2. Po tym dowiedzialem się na forach że to "Ban" Jestem uczciwym graczem nigdy nie używałem żadnych czitów. Ja przejęty tym napisałem do alterIWnetu z tym że zostałem niefortunnie zbanowany podałem im IP i Xuid za 2 godziny odpisali mi że ten Xuid używa dużo ludzi i gdyby mnie odblokowali odblokowali by również tego kto używał czitów. Próbowałem chyba wszystkiego co macie na forum by się tego pozbyć bawiłem się ze zmianą Xuid nie skutecznie chociaż pisało że jest domyślnie zmienione a nie bylo xD z IP to samo nic zero z tym "FALSE" instalowałem unbany nie unbany reinstal i dalej nic. Mam Live Boxa TP łącze jest przez kabel. Proszę was o pomoc !

Opublikowano

Nie działa (przynajmniej u mnie). Trzeba znowu przepisać to durne zdanie i z Fals robi się True i normalnie wywala. Nawet po zmienieniu w trakcie gry na to Fals.

Opublikowano

A gdzie to wgl wkleic?

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...