Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do Czego To Już Doszło.

Neonye

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, w tym temacie, zwracam się głównie do administracji serwera minecraft.mpcforum.pl

Słuchajcie, do czego to dochodzi, ktoś dostaje kid moda, za to że ma znajomości...

Np taki Brzydal aka Bot

Miał PERMA na brzydalu, zrobił nowe konto "Bot" i dostał tam kid moda.

Teraz z Bot został zdegradowany, to nie wiadomo dlaczego, Brzydal ma unbana, a dodatkowo teraz ma kida na Brzydalu.

Lub taki sastunterad aka SaperMT2

Dostał bana x2 od kokosza, i 1 raz od Geoninga za cheaty, a za cheaty jest perm, i ciągle biega po serwerze.

Wkurza ludzi, ciągle dostaje bany, napisze do kokosza albo geo i od razu unban...

Ludzie, co to jest?

Administracja ma w dupie temat rekrutacja kidmoderatorów, ani razu geo tam nie zajrzał, a ponad to, żaden obecny kidmod nie złożył tam podania, tylko ma go po znajomości.

Każdy wszystko dostaje po znajomości, dobrze że itemków nie rozdają...

Proponuje jakieś zmiany, bo tak być nie powinno.

Opublikowano

Okej, pomyłka.

Ale i tak złożyłeś tak podanie, że najpierw powinni kida dostać Ci, którzy jako jedni z pierwszych napisali podanie w temacie rekrutacji.

Opublikowano

żaden z obecnych kidów nie złożył podania? Każdy złożył! Wskaż mi osobę która nie złożyła. Bo my i ZerV złożyliśmy i obrażasz nas tym, nie mamy żadnych znajomości. A co do banów to popieram.

:)
Opublikowano

Okej okej...

Brzydal nie złożył z tego co widziałem ale mogę się mylić.

Co do tych kidów to błahostka...

Akurat bardziej chodzi mi o te bany, i faworyzowanie co po nie których.

Opublikowano

Ale jakim prawem wg Brzydal ma ub, skoro miał perma, oraz jakim prawem PO BANIE oraz po degradacji z bota ma kida?...

Xau, ty tu masz największe wpływy, działaj coś, bo tak być nie może.

Weteran
Opublikowano

Brzydal dostał bezsensownego bana za generowanie mapy, więc myślę że unban się należał, ale prawda jest taka że gracz bot to też był brzydal, a on miał już swoją szanse jako kidmod - nie spisał się najlepiej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...