Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dinarbot ( Prawie ) Na 32 Bit ! :X

Brodek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witojcie .

Zaznacze na poczatku iz nie do konca ja to rozkmnilem ;f

No to zaczynamy

1.Po pierwsze potrzebne nam będzie:

Dinar Bot (obojętnie jaki) / 3 przyjaciół / opcjonalnie 3 komputery z dinar botem

2.Przygotowanie:

-Wchodzimy na serwer Zombie z Botem, tworzymy rooma.

-Zapraszamy kolegów/ przyjaciół / znajomych z dinar botem.

-Ustawiamy autostart!!!

- Wszyscy przyjaciele wpisują komendę /ar - czyli na autoready

-- Proponuje również postawić coś na enter / zablokować aby po starcie nie czekać 10 sekund.

I GOTOWE

Potrzebuje kogos aby to przetestowac . Pisac PW !

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano

Jak chcesz to dopiero testowaćto po co pisałes ten temat? Pisze się takie cośjak już jest coś wiadome, bo teraz temat jest do zamknięcia.

A ludzi szukaj sobie w pogaduszkach lub na chacie na głownej stronie MPC.

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

@Up

Jak na to wpadles ?..

Dinarbot dziala na 32 bitach ale nie klika . Wazne ze zabija Cie . Jak bedziecie we 4 w roomie i dacie /ar i auto start w opcjach roomu to bedzie Wam startowalo automatycznie . Po wejsciu szybko wbijecie bo enter bedzie zablokowany i zostaniecie od razu zabici dziki botowi .

WTF ???

Czy wiesz że?

Opublikowano

Ale sposób.... I tak trzeba mieć kompa 64 bit, poza tym zabicie takiej ilości graczy dłużej potrwa

Omg czego ty sie wgl czepiasz ^^ chłopak przecież dobrze podał a jeśli ci się coś nie podoba to spadaj ! Ciekawe czy ty byś na to wpadł

__________________________________________________________________________________________________________

@5UP

Widzisz tylko czyjeś błędy ,patrz sam na siebię...

Budowniczy
Opublikowano (edytowane)

ładny tut. leci + \\ sry rze napisalem 2x cos z polonczeniem mialem i 2 razy napisalo post...

Edytowane przez GiH
7beb49815e1fcfe8e63787cb54649246.gif
Opublikowano

NA ZOMBIE NIE DZIALA AUTO-START . AUTO READY SPRAWUJE SIE DOBRZE CHOCIAZ Z LEKKIM OPOZNIENIEM .

MIT OBALONY ;x

ALE TO NIE KONIEC ;

MOZNA TAK ROBIC NA CQC - TAM AUTO START I AUTO READY DZIALA SWIETNIE . TYLKO ZE SAMO NIE PRZESTAWI SIE NA SINGLE ROUND .

ALE SAMO SIE WLACZA NA 7 ROUND - OTRZYMUJEMY ZA TO 80 DINAR ORAZ 120 EXPA . WYDAJE MI SIE IZ MOZNA WYCIAGNAC JAKIES 3500-4800 DINAROW NA GODZIEN WIEC DAJE NAM TO CALKIEM SPORO JAK NA JEDNA NOC . SPOKOJNIE WYSTARCZY JEDNA NOC ABY KUPIC MP7A1 NA 30 DNI BADZ FAMASA .

LEPIEJ MIEC 4K NA GODZINE NIZ NIC ;d A PRZY OKAZJI WBIJECIE SOBIE LVL . MOZE BYC LEPIEJ ? ;xx

WISICIE MI PIWO !:F

Czy wiesz że?

Opublikowano

Nie używałem wcześniej dinnar bota ale jeżeli na 32 bitowym nie klika można ściągnąć autclickera.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

@ŁUP

PRUBOFALEM ALE NJE CIALA AUTOKLIKER W WARROCKU . JAGBY TO BYLO TAKIE PROSTE TO PEFNIE BY ZROBILI BOTA NA 32 BITY .

POZDRO 600 .

Czy wiesz że?

Opublikowano

Powiedz mi o co kaman z tym harbor bo ni cholery nie wiem.

Czy wiesz że?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...