Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss]MóJ Pro Drop Z KoszykóW

Metin2Dropper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem moim pro elo wojem trochę podropić koszyczki z jajcami ;]

oto wyniki mojego pro elo dropu !

SS : http://img851.imageshack.us/i/mjproelo.png/

Ciekawostka : Te kamienie duchowe nie dropły z koszyczków, wymieniłem 2 białe perły za 4 kamienie duchowe, więc w skład mojego pro dropu wchodzą też białe perły :)

Liczę na -

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Jest to dział media

I każdy może sie dzielić swoimi zdobyczami w grze

Jak coś ci sie nie podoba to nie pisz

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

@Metin2Dropper zdobędziesz dużo yang za to

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

jesteś farciarzem, bo z czego widzę na wiki metka, to często może dropnąć jakiś syf. No tylko patrzeć i zazdrościć :)

Mój kanał na YT :

http://www.youtube.com/user/TheDaxanGo?feature=mhum

Opublikowano

ładny drop ;] mi sam syf poleciał ;/ ;d

Nie zamkniesz mnie w schematach, wykraczam poza nawiasy,
Potęguję siłę działań, choć żaden ze mnie matematyk.

Opublikowano

i co na co ten temat? stanal ci? nie wiem po co to dodales nikogo to nie obchodzi..

Ty się nie odzywaj frajerze kłamco jeden. Usuń to z sygny bo cie nawet na takiego kompa nie stać

Piszę poprawnie po polsku!

cbe1f3897d194e22ac3eac7696ac1c74.0.gif

beza.png

Opublikowano

i co na co ten temat? stanal ci? nie wiem po co to dodales nikogo to nie obchodzi..

Nikogo nie obchodzi? Powiedz poprostu ze zazdroscisz mu dropa bo sam pewnie masz 20lvl i stoisz w m1

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Za oddanie jajka zającowi dostawało się jakieś roślinki lub mikstury.Myślę,że był to celowo uknuty plan przez naszych kochanych GM-ów :< Kierowali się zasadą "Nie satysfakcjonują Cie pierdółki od zajączka? Wydaj pieniądze na koszyk" Nawet raz w roku na Wielkanoc nie mogą zachować się jakoś przyzwoicie -,-

Opublikowano

Za oddanie jajka zającowi dostawało się jakieś roślinki lub mikstury.Myślę,że był to celowo uknuty plan przez naszych kochanych GM-ów :< Kierowali się zasadą "Nie satysfakcjonują Cie pierdółki od zajączka? Wydaj pieniądze na koszyk" Nawet raz w roku na Wielkanoc nie mogą zachować się jakoś przyzwoicie -,-

koszyk dropił z metków?

Opublikowano

Koszyk z jajkami dropił z metków.. klikałeś prawym i wylatywało coś.

Koszyk Wielkanocny był tylko z isu, wkładałeś do niego jajko, i dawałeś zającowi i coś ci tam dawał (nie potki, lecz perły , małże.. najcenniejsze to perły )

Drop nie jest zły ;) ja bijąc metki, i " dropilem " (przy metkach xD ) jajka, poszedłem do zająca i sobie losowałem zielone potki ;D (z 167 jajek ) a z koszyczków ( z metków wielkanocnych ) miałem chyba 20 takowych, i miałem 2 b. perły, 2 krwawe, pare fasolek ( przydały się przy zbijaniu rangi po czytaniu kamyka ^^ -7k bylo ;F )

ale gz dropu, podbijesz sobie skile i ew. eq jakieś lepsze kupisz ;d

Uśmiechnij się, bo jutro może ci zabraknąć czasu albo zębów

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...