Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nx

Avioo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wieksze kwoty - dzwoniac

mniejsze - sms

np. 16.400 nx za 80 zł (+ kilka zł dla daopay bo oni jakos dziwnie to robia to bedzie z 84 zł), a 3x sms po 30 zł to dostajesz 16590 nx czy jakos tak to bardziej sie daopay opyla

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

za zł nie kupisz nxów, muszą być chyba zmieniane koszty euro, bo jak dzwonisz to raczej za każdym razem mniej/więcej zabulisz,

ale pewny nie jestem..

Specjalista
Opublikowano

Stawka za SMS jest stała w PLN, a za dzwonienie jest stała ale w EUR, więc jest to zależne od kursu EUR. Tak jak up powiedzieli wieksze kwoty - dzwoniac

mniejsze - sms

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

sms sie zadnej kwoty nie opyla bo do np 30 zl dolicza ci vat i wyjdzie 37 bo raz kupywalem ...... wiec daopay

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

sms nie polecam , bo możesz nx nie dostać

bo ostatnio są z tym problem kasa przepada a nx nie masz

polecam Ci Phonebullding (dzwoniąć )

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

sms sie zadnej kwoty nie opyla bo do np 30 zl dolicza ci vat i wyjdzie 37 bo raz kupywalem ...... wiec daopay

Ja kupowałem sms i jakoś vatu nie miałem...

Zobaczcie że każdy daje inną odpowiedź. Najlepiej weź kalkulator i wszystko oblicz... Najlepiej się opyla przez przelew i PaySafeCard - o tyle Ci napisze

Co do odpowiedzi z tym że możecie nie dostać NX przez SMS lub dzwoniąc to jest taka szansa jak ileś do iluś ^^ Ja kilkanaście razy zamawaiłem i zwsze dostaje niezależnie od formy zakupu, sms - rozmowa

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Specjalista
Opublikowano

SmS chyba lepiej , bo nieraz może połączenie przerwać jak dzwonisz ^^

co ty opowiadasz? zapisujesz numer zamówienia i zawsze możesz dokończyć rozwowę. A SMS właśnie może kase zabrać a nie doładować :<

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

co ty opowiadasz? zapisujesz numer zamówienia i zawsze możesz dokończyć rozwowę. A SMS właśnie może kase zabrać a nie doładować :<

Ja pier*** w każdym doładowywaniu może być błąd i jest taka sama możliwość błędu sms czy dzwoniąc...

Po prostu zawsze kupując robi się ss i tyle

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...