Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Goeing, Niszczy Prezent Dla Administracji!

NetTech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj od godz. 13 do 14:30, my gracze mieliśmy razem zbudowac koło spawnu na pustym placu, park im. Kokosza, w podziękowaniu całej administracji MPC i serwera.

Budowaliśmy, budowaliśmy (A raczej ja bo pewien mod, nam pomógł i dał mi prawa). Aż nagle Geoing przyszedł rozwalił, budujący się park,a mi każe powiedzieć kto dał prawa.

Zniszczył prezent, który był też dla niego. Nie mógł się zapytać co robimy? Może wlepic mi bana na MC, nawet 4ever, ale niech powie - dlaczego zniszczył swój własny prezent.

Prezent ten miałbyc od graczy dla administacji, za stworzenie wspaniałego forum i wspaniałego serwera MineCraft. No ale cóż Geoing to zniszczył. Straciliśmy drogie materiały, ale po co się martwic graczami robiacymi prezent, lepiej odrazu dac wszystkim permy jako przedsmak ostrzeżeń....

Za jakis czas, dam tu screeny parku, który wykonam na SP.

Opublikowano

Geo może wszystko

Tak? To niech poliże łokieć. (Ahah kurde musiałem)

@topic

Nie wiem dlaczego się nie zapytał..

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

shogun ja potrafie polizac lokieć weic cicho moze on tez potrafi poza tym geoning nie niszcz wszystkiego co popadnie tylko czasami popytaj bo tak wiele osob przestaje cie lubiec

Drakono, Arsetus, ShabiPl, Truptus to jedna osoba czyli Ja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...